Κουμεντάκης στο ertsports: «Θα έρθουμε πάλι στο κλειστό για να το πάρουμε»

Ο ακραίος του Ολυμπιακού μίλησε στο ertsports.gr ενόψει του τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου η ομάδα του θα διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της φετινής σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ραφαήλ Κουμεντάκης:

Για το τι βοήθησε τον Ολυμπιακό να βγάλει αντίδραση μετά το πρώτο σετ: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που ξέρει από τέτοιες καταστάσεις, μας πίεσε στο πρώτο σετ και μείναμε μακριά από τον καλό μας εαυτό σε όλα τα στοιχεία. Ευτυχώς ο χαρακτήρας της ομάδας και οι παίκτες που έχουμε είναι ικανοί να αλλάξουν την εικόνα ανά πάσα στιγμή. Χτίσαμε από το σερβίς ένα παιχνίδι, που είναι πολύ δύσκολο για οποιονδήποτε αντίπαλο να αντιδράσει. Δεν είμασταν τέλειοι στα επόμενα σετ, όμως καταφέραμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας».

Για τον επερχόμενο τελικό που είναι μερικές ώρες μετά τον ημιτελικό: «Το καταλαβαίνουμε όλοι ότι δεν καταφέρνει κανένας αθλητής να αναρρώσει και να ξεκουραστεί πλήρως μέχρι τον τελικό. Αυτή είναι η δουλεία μας, το χαιρόμαστε, θα γυρίσουμε στο ξενοδοχείο, θα δούμε τα λάθη μας και θα έρθουμε πάλι εδώ για να κατακτήσουμε το Κύπελλο».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός παίζει καλύτερα υπό πίεση: «Δυστυχώς ή ευτυχώς όταν παίζεις στον Ολυμπιακό η πίεση είναι εκεί, γιατί όταν είσαι το φαβορί, ο αντίπαλος παίζει ελεύθερα. Έχουμε συνηθίσει και αυτό που μας καθορίζει σαν ομάδα είναι ότι είμαστε σκληροτράχηλοι».//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ