Κωνσταντινίδου: «Στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε»

 

Η διεθνής πασαδόρος της “Ένωσης”, μίλησε αποκλειστικά στο ertsports.gr, για την κλήρωση του Eurovolley γυναικών και την πρόκληση της εθνικής μας ομάδας στο Ντίσελντορφ. 

Η Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, με αφορμή την κλήρωση της Εθνικής μας ομάδας για το Eurovolley, τόνισε πως στόχος της “γαλανόλευκης” είναι να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί στη διοργάνωση, παρόλο που βρίσκεται σε όμιλο με δυνατές ομάδες, που πρωταγωνιστούν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαστε σε ένα πολύ δυνατό όμιλο, με ομάδες που έχουν αποδείξει τα τελευταία χρόνια πως δικαίως πρωταγωνιστούν σε αυτές τις διοργανώσεις. Παρόλα αυτά, δεν μένουμε σε αυτό. Εμάς ο στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε και θα αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο με το ίδιο σκεπτικό. Η Τουρκία είναι μια δυνατή ομάδα, που έχει παράδοση στο άθλημα και έχει αποδείξει αρκετές φορές πως δικαίως βρίσκεται στη κορυφή σε κάθε διοργάνωση του Ευρωπαϊκού. Είναι μια ομάδα που για εμάς θα είναι πρόκληση να αγωνιστούμε εναντίον τους, καθώς σε τέτοια παιχνίδια ανεξαιρέτως αποτελέσματος θα αποκομίσουμε κάτι θετικό μέσα από αυτό»

Η Εθνική ομάδα, βρίσκεται στον τρίτο όμιλο της διοργάνωσης: Γερμανία, Αζερμπαϊτζάν, Τουρκία, Τσεχία, Σουηδία, Ελλάδα.//

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ