Η… Τέντα σε ρυθμό ημιτελικών! (ΦΩΤΟρεπορτάζ)

 

Με μόλις λίγες ώρες να απομένουν για την έναρξη του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας, το οποίο θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ, οι τέσσερις φιναλίστ της διοργάνωσης ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους.

Μίλων, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός προπονήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο Τέντας, το απόγευμα της Πέμπτης (30/3). Πρόκειται για μια… ιδιαίτερη εγκατάσταση, κάτι που αποκαλύπτει και η ονομασία της. Αυτό συμβαίνει διότι το κάλυμμά της είναι ένα… τεντόπανο, χωρίς να υπάρχει κάποια επιπρόσθετη κατασκευή. Στην οροφή υπάρχουν και τρεις ανεμιστήρες προκειμένου να ανανεώνεται ο αέρας στη σάλα. Πρόκειται για έναν τύπο κλειστού που… σπάνια συναντά κανείς. Μάλιστα αυτό αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης και ανάμεσα στους παίκτες των ομάδων.

Άλλωστε, οι αθλητές συναντήθηκαν κατά τη διάρκεια των… αλλαγών στην προπόνηση. Πολλοί εξ’ αυτών συζήτησαν μεταξύ τους, για τις επικείμενες αναμετρήσεις, αλλά και για το γήπεδο, που τράβηξε αρκετά βλέμματα. Αυτό συνέβη και μεταξύ… αντιπάλων, μιας και μεσολάβησε ένα χρονικό διάστημα από την αποχώρηση της μίας ομάδας απ’ το τάραφλεξ, έως την είσοδο της επόμενης.

Πολλοί ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι δεν έχουν ξαναδεί ένα κλειστό τέτοιου στυλ. Το κλίμα πάντως ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο, με αρκετούς να συνομιλούν για ώρα. Παράλληλα, δεν υπήρξαν και απρόοπτα, με άπαντες να ακολουθούν κανονικά το πρόγραμμα προπόνησης.//

Το πρόγραμμα του Final-4:

Παρασκευή 31 Μαρτίου:

18:00 ΑΟΝΣ Μίλων – Ολυμπιακός (ERT Sports 1)
21:15 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (ΕΡΤ3)

Σάββατο 1 Απριλίου

21:30 Τελικός (ΕΡΤ 3)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ