Η “πρώτη” του Φοίνικα ενόψει της σεζόν 2022-23

Την Πέμπτη (1/9) στο γήπεδο “Δ. Βικέλας” η ομάδα της Σύρου ξεκίνησε την προετοιμασία της με όρεξη και χαμόγελα για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Φοίνικας Σύρου πάτησε γήπεδο και την Πέμπτη (1/9) πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση, ενόψει της σεζόν 2022-23.

Η προετοιμασία ξεκίνησε στο γήπεδο “Δ. Βικελάς”, με όρεξη και χαμόγελα, με τον νέο προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Καζάζη, να αναλύει σε παλιούς και νέους παίκτες τη φιλοσοφία του, έχοντας ως αρχή το “πάνω απ’ όλα η ομάδα”.

Η “πρώτη” του Φοίνικα ενόψει της σεζόν 2022-23

Στην πρώτη προπόνηση παρευρέθηκε σχεδόν όλη η ομάδα, η οποία αποτελείται από τους “παλιούς” Δημήτρη Τζούριτς, Ράιντελ Ιερεζουέλο, Πίτερ Μιχάλοβιτς, Μάρκο Γαλιώτο, Παναγιώτη Παπαδόπουλο, Δημήτρη Κωνσταντινίδη και τους “νέους” Κέβιν Κλίνκενμπεργκ, Δημήτρη Χαραλαμπίδη, Γιάννη Ρουμελιωτάκη, Φίλιππο Μάντζιο, Τάσο Σωνάκη και Βασίλη Μανωλάκη.

Την ερχόμενη Τρίτη ενσωματώνεται στην προετοιμασία ο Γιώργος Παπαλεξίου, ενώ ο Κρίστιαν Φρομ θα έρθει στη Σύρο όταν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βόλεϊ, όπου αγωνίζεται με τη Γερμανία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Φοίνικα Σύρου:

«Με όρεξη και χαμόγελα ξεκίνησε η προετοιμασία

Ανανεωμένοι και ορεξάτοι για την επερχόμενη αγωνιστική χρονιά μπήκαν στο γήπεδο “Δ. Βικέλας” οι παίκτες του Φοίνικα Σύρου ONEX, όπου την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της σεζόν.

Με αισιοδοξία για μία ακόμα πετυχημένη χρονιά ο πρόεδρος του ΤΑΑ, Χρήστος Καφτηράνης εκπροσώπησε τη Διοίκηση της ομάδας και καλωσόρισε παλιούς και νέους παίκτες στη Σύρο.

Από την πλευρά του ο νέος προπονητής, Δημήτρης Καζάζης, ανέλυσε τη φιλοσοφία του έχοντας ως αρχή το “πάνω απ’ όλα η ομάδα”. Όπως είπε ο κ. Καζάζης, η σκληρή δουλειά είναι προϋπόθεση για μία πετυχημένη σεζόν, ενώ η ειλικρίνεια και η διαφάνεια εντός της ομάδας αποτελούν καθοριστικά στοιχεία για τις καλές σχέσεις όχι τόσο στα εύκολα, αλλά στα δύσκολα.

Στη συνέχεια παρουσίασε το τεχνικό επιτελείο, το οποίο αποτελείται από τον Τσέντομιρ Ίλιτς (βοηθός προπονητή), τον Μανώλη Βαμβακούση (team manager), τον Τζέιμς Νεόφυτο (φυσικοθεραπευτή), τον Ντάνιελ Μίσιτς (γυμναστή) και την Άννα Μουστάκα (στατιστικολόγο). 

Στην πρώτη αυτή προπόνηση παρευρέθηκε σχεδόν όλη η ομάδα η οποία αποτελείται από τους “παλιούς” Δημήτρη Τζούριτς, Ράιντελ Ιερεζουέλο, Πίτερ Μιχάλοβιτς, Μάρκο Γαλιώτο, Παναγιώτη Παπαδόπουλο, Δημήτρη Κωνσταντινίδη και τους “νέους” Κέβιν Κλίνκενμπεργκ, Δημήτρη Χαραλαμπίδη, Γιάννη Ρουμελιωτάκη, Φίλιππο Μάντζιο, Τάσο Σωνάκη και Βασίλη Μανωλάκη.

Την ερχόμενη Τρίτη ενσωματώνεται στην προετοιμασία ο Γιώργος Παπαλεξίου, ενώ ο Κρίστιαν Φρομ θα έρθει στη Σύρο όταν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βόλεϊ, όπου αγωνίζεται με τη Γερμανία».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ