Γλίτωσε τα χειρότερα η Ανθούλη

Λιγότερο σοβαρός απ’ ότι φάνηκε αρχικά είναι ο τραυματισμός της διεθνούς ακραίας.

Νωρίτερα σήμερα, η Μάρθα Ανθούλη χτύπησε κατά τη διάρκεια της προπόνηση της εθνικής ομάδας. Η Ελληνίδα αθλήτρια πονούσε αρκετά, με τους ανθρώπους του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος να ανησυχούν ιδιαίτερα. Όπως αποδείχθηκε, η “ζημιά” ήταν μικρότερη του αναμενομένου, αν και η συμμετοχή της στους Μεσογειακούς Αγώνες θεωρείται απίθανη.

Η ανακοίνωση:

«Γλίτωσε τα χειρότερα η διεθνής διαγώνια, η οποία τραυματίστηκε στην απογευματινή προπόνηση της εθνικής γυναικών στο κλειστό του Ρέντη.

Κατά τη διάρκεια μιας άσκησης η Μάρθα Ανθούλη στραβοπάτησε με αποτέλεσμα να γυρίσει ο αστράγαλος της (μάλιστα σκίστηκε και το παπούτσι της) και να βρεθεί στο τάραφλεξ σφαδάζοντας στους πόνους.

Ο φυσιοθεραπευτής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος Αλέξης Νακαστσής έκανε ανάταξη του αστραγάλου κι αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν όπου την περίμενε ο γιατρός των εθνικών ομάδων βόλεϊ Νίκος Σούρας.

Τα αποτελέσματα των πρώτων εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι δεν υπάρχει κάταγμα, αλλά βαρύ διάστρεμμα και τοποθετήθηκε νάρθηκας αποφόρτισης.

Την επόμενη εβδομάδα, εφόσον υποχωρήσει το οίδημα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, ωστόσο το σίγουρο είναι ότι δεν θα αγωνιστεί στους Μεσογειακούς Αγώνες, αλλά λογικά θα είναι έτοιμη να ξεκινήσει προετοιμασία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ