Γκαρντίνι: «Να κερδίσουμε τα πάντα…»

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας (8/7) ο Αντρέα Γκαρντίνι, για λογαριασμό της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού.

Ο νέος Ιταλός προπονητής των “ερυθρόλευκων” έφτασε στο “Ελ. Βενιζέλος” λίγο μετά τις 22:30. Στις δηλώσεις του, κατά την άφιξη του στη χώρα μας, ο νέος κόουτς των νταμπλούχων Ελλάδας ανέφερε αρχικά: «Νιώθω υπέροχα. Είναι μία εξαιρετική πρόκληση για μένα. Είχα μία ωραία εμπειρία στο παρελθόν από την Αθήνα, με τον Ολυμπιακό, στον ευρωπαϊκό τελικό! Ήταν πριν από πολλά χρόνια, μια ιστορική στιγμή του βόλεϊ. Πάντα θα θυμάμαι αυτή την εξαιρετική στιγμή. Για αυτό πιστεύω, ότι θα είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς. Θα είμαι σε ένα νέο πρωτάθλημα, σε μια διαφορετική χώρα με μια σπουδαία κουλτούρα και μεγάλη ιστορία και πραγματικά, είμαι περήφανος. Νομίζω, ότι θα κάνουμε εξαιρετική δουλειά. Ήρθα τόσο νωρίς για να δω την κατάσταση εδώ, να συναντηθούμε όλοι μαζί με το επιτελείο, να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον, να μιλήσουμε για το πως μπορούμε να δουλέψουμε, να κάνουμε ένα καλό πρόγραμμα. Δεν έχουμε πολύ καιρό να προετοιμάσουμε τα πάντα, οπότε θα ήθελα να μάθω τα πάντα, ώστε να ξεκινήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού, ο Γκαρντίνι δήλωσε: «Είναι αξέχαστες οι αναμνήσεις που έχω από τον κόσμο μας και την υποστήριξή του. Θυμάμαι την αρένα, τότε, γεμάτη από οπαδούς, η αρένα… φλεγόταν. Λατρεύω αυτή την ατμόσφαιρα, είναι υπέροχη. Νομίζω, ότι είναι η μεγαλύτερη υποστήριξη στον κόσμο του βόλεϊ, οπότε θα ήθελα να δω τους φιλάθλους μας όσο το δυνατόν συντομότερα. Να είστε μαζί μας, να μας βοηθήσετε πολύ, όπως θυμάμαι στο παρελθόν, ώστε να πάμε να κερδίσουμε τα πάντα».//Λ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ