Επέστρεψε στον Ολυμπιακό η Λαμπρούση

 

Με ανακοίνωση τους στην επίσημη ιστοσελίδα τους, οι “ερυθρόλευκες” ανακοίνωσαν την επιστροφή της Ελληνίδας κεντρικής, η οποία υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και ενσωματώνεται στην ομάδα βόλεϊ γυναικών των Πειραιωτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Τζίνα Λαμπρούση. Η Ελληνίδα κεντρική (1,84μ., 27/1/1993) υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και επέστρεψε στην ομάδα βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου.

Η Τζίνα Λαμπρούση αποτέλεσε βασικό στέλεχος της «αυτοκρατορίας» του Θρύλου στο βόλεϊ Γυναικών, κατακτώντας επτά πρωταθλήματα, έξι Κύπελλα και ένα ευρωπαϊκό (Challenge Cup), το 2018 στην Προύσα. Μετά από δύο χρόνια στη γαλλική Μιλούζ (2020-22) και τη ρουμανική Ταρκόβιτσε (2022), η διεθνής μπλοκέρ επέστρεψε στο «σπίτι» της, φορώντας ξανά τα ερυθρόλευκα χρώματα.

Η δήλωση της Τζίνας Λαμπρούση στο olympiacossfp.gr:

«Χαίρομαι που επέστρεψα στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό και ελπίζω να ξαναγυρίσουμε στην κορυφή. Μπαίνουμε στο δεύτερο μισό της σεζόν, όπου θα διεκδικήσουμε όλους μας τους στόχους και πιστεύω ότι μέσα από σκληρή δουλειά στο τέλος θα καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε».//


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ