Επανήλθε στο τέλος και πέρασε στους “8” ο ΠΑΟΚ

Επανήλθε στο τέλος και πέρασε στους “8” ο ΠΑΟΚ

Η ομάδα του Ντάρκο Ζάκοτς φλέρταρε με τον αποκλεισμό απέναντι στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ, καθώς επικράτησε 15-6 στο χρυσό σετ (3-0 κανονική διάρκεια) και έδωσε ραντεβού στην επόμενη φάση του CEV Challenge Cup. 

Η ομάδα του “δικεφάλου του βορρά” δεν ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση απέναντι στην Κροατική ομάδα, καθώς βρέθηκε από νωρίς να κυνηγάει στην αναμέτρηση. Στα μέσα του σετ οι φιλοξενούμενες έφτιαξαν μια διαφορά οκτώ πόντων, ολοκληρώνοντας το πρώτο σετ με 25-19.

Στο δεύτερο οι “ασπρόμαυρες” κατάλαβαν πως η αναμέτρηση θα είναι αρκετά δύσκολη με τις φιλοξενούμενες να μην αφήνουν την αναμέτρηση να φύγει από τα χέρια τους και την Ελληνική ομάδα να μην ξεφεύγει. Οι γηπεδούχες κατάφεραν να φτάσουν στην ψηλότερη τους διαφορά +4 (8-4), κάνοντας την ανατροπή και μετά τους πρώτους 20 πόντους του σετ. Στο τέλος του σετ η Ντινάμο Ζάγκρεμπ τελείωσε το 2ο σετ με 25-22, με την αναμέτρηση να βαδίζει προς την μεριά των φιλοξενούμενων.

Στο τρίτο σετ ο ΠΑΟΚ έμεινε πίσω από την αρχή, με τις Κροάτισσες να έχουν το προβάδισμα, χάνοντας το αρκετά γρήγορα με την ομάδα του Κροάτη τεχνικού να φτάνει στο 22-18. Εκεί η Ντινάμο έβγαλε αντίδραση και πήρε το σετ με σερί 7-0 κλειδώνοντας την ισοφάριση της πρώτης αναμέτρησης στη Κροατία με 25-22.

Στο “χρυσό” σετ ο ΠΑΟΚ ήταν κυρίαρχος σε όλη τη διάρκεια του, με ένα ευρύ 8-0 σερί και τις φιλοξενούμενες να μην φτάνουν κοντά όπως σε όλα τα προηγούμενα, με την ομάδα από τη Θεσσαλονίκη να παίρνει την νίκη με 15-6 και τη πρόκριση στην επόμενη φάση του CEV Challenge Cup.

Τα σετ: 19-25, 22-25, 22-25, 15-6 (χρυσό σετ)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ