Δήλωσε παρών ο Ηρακλής

 

Χαμόγελα στον “Γηραιό”, καθώς  αναμένεται να αγωνιστεί κι επίσημα στην Pre League βόλεϊ ανδρών εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το “κυανόλευκο” ΤΑΑ εξέδωσε τη Δευτέρα (29/8) ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε πως συμφώνησε με την ΕΟΠΕ για τη συμμετοχή του στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία, καθώς η Ομοσπονδία χορήγησε wild card στον “Γηραιό”.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ PRE LEAGUE

Η απόφαση, η οποία αναμενόταν για αρκετό καιρό και για την οποία καταβλήθηκαν προσπάθειες καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, είναι πια γεγονός.

Η ΕΟΠΕ με επίσημη απόφασή της χορηγεί κάρτα ελεύθερης συμμετοχής (wild card) στην ομάδα μας, η οποία, από σήμερα, όταν υποβάλλει και τυπικά τη δήλωση συμμετοχής είναι ομάδα της Pre league. Μια μεγάλη προσπάθεια ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ευχαριστούμε όλους αυτούς που συνέβαλλαν τα μέγιστα για να γίνει πραγματικότητα ένα τόσο δύσκολο εγχείρημα.

Από την επιχείρηση αναγέννησης πέρυσι τέτοιον καιρό και τη συμμετοχή της ομάδας μας στη Β’ Εθνική, ένα χρόνο μετά βρισκόμαστε τρεις κατηγορίες ψηλότερα και ένα βήμα μόλις μακριά από εκεί όπου ανήκουμε. Τώρα, πρέπει να μιλήσουν οι Ηρακληδείς. Επιχειρηματίες, οπαδοί, ο καθένας πρέπει να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί. Κάθε χορηγία μικρή ή μεγάλη είναι πολύ σημαντική. Κάθε αγορά διαρκείας είναι ‘ανάσα’ πολύτιμη για τον ΗΡΑΚΛΗ μας.
Καλούμε τον κόσμο μας να στηρίξει την ομάδα όπως κάνει πάντα κι όπως μόνο αυτός ξέρει. Τώρα που η ομάδα τον έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ.

Τέλος, ενημερώνουμε πως την επόμενη εβδομάδα και, με την επιστροφή του προπονητή μας Αντρέϊ Κράβαρικ από τη Σλοβακία, θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του συλλόγου, λεπτομέρειες για την οποία θα δοθούν με νεότερη ανακοίνωσή μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ