Χωρίς Αρτακιανού η Εθνική λόγω προβλήματος υγείας

Μετά από 13 συναπτά χρόνια, η λίμπερο της ΑΕΚ δεν θα βρεθεί στην Εθνική ομάδα βόλεϊ, εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Για ιατρικούς λόγους, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις της, η Μαριαλένα Αρτακιανού θα απέχει από τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας.

Η ανάρτηση της Αρτακιανού:

«Έπειτα από τη συμμετοχή μου σε αγώνες όλων των τμημάτων της Εθνικής ομάδας εδώ και 13 χρόνια, δυστυχώς φέτος δεν θα μπορέσω να συμμετέχω στην προετοιμασία και στους αγώνες για την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Η επιλογή αυτή αποτελεί απόφαση γιατρών, δεδομένου ότι αντιμετωπίζω πρόβλημα υγείας για το οποίο μου συνέστησαν να ακολουθήσω ειδικό πρόγραμμα θεραπείας, ώστε να είμαι έτοιμη για τη νέα χρονιά.

Ως εκ τούτου, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές μου και την Ομοσπονδία για την τιμή που μου έκαναν και φέτος να συμμετέχω στην Εθνική ομάδα.Θα ήθελα πολύ να συμμετέχω μαζί με τις συναθλήτριες μου στην προσπάθεια της Εθνικής μας ομάδας, και να συνεισφέρω με τις δυνάμεις και την εμπειρία μου για την Τρίτη συνεχόμενη πρόκριση στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, όμως λόγοι υγείας δεν μου το επιτρέπουν.

Εύχομαι σε όλη την Εθνική μας ομάδα και ιδιαίτερα στις συναθλήτριές μου, υγεία και καλή επιτυχία, πιστεύοντας ότι θα κάνουν τα πάντα για να πετύχουν τους στόχους της ομάδας.

Καλή δύναμη και καλές επιτυχίες σε όλους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ