Το Αγρίνιο στο χάρτη του Πανελληνίου πρωταθλήματος Beach Volley

 

Σε γήπεδο beach volley μετατράπηκε η πλατεία έξω από το Γήπεδο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, για να φιλοξενήσει από τις 8 έως τις 10 Ιουνίου το «1ο Agrinio Cup Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley 2023».

Πρόκειται για μία συνδιοργάνωση του Δήμου Αγρινίου με τον Ερασιτέχνη Παναιτωλικό, τη North Area Beach Volley Circuit και την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης. Το τουρνουά έχει συντελεστή 0,8 στην Πανελλήνια βαθμολογία, συνολικό χρηματικό έπαθλο 1.500€ ανά φύλο και είναι το τελευταίο OPEN (μαζί με της Ίου) πριν το πρώτο τουρνουά MASTERS στην πλατεία Αριστοτέλους.

Το κορυφαίο καλοκαιρινό άθλημα διεξάγεται στην καρδιά της πόλης, σε κατάλληλα διαμορφωμένες εγκαταστάσεις, με είσοδο ελεύθερη για τους φιλάθλους. Στόχος της Ομοσπονδίας είναι να διεξάγονται οι αγώνες beach volley όχι μόνο σε παραλίες αλλά και σε πλατείες πόλεων ώστε να αναδειχθεί το άθλημα.

Το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τους αγώνες της διοργάνωσης πληροί όλες τις προδιαγραφές και για τουρνουά Masters και οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μοναδικό θέαμα από επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές. Η διοργάνωση εκκίνησε χθες με τους προκριματικούς αγώνες γυναικών. Η δράση κορυφώνεται 8-10 Ιουνίου.//

Το Πρόγραμμα:

Πέμπτη 8/6/23
9:00 αγώνες προκριματικών ανδρών
16:30 αγώνες ομίλων γυναικών
19:30 αγώνες ομίλων ανδρών

Παρασκευή 9/6/23
9:00 αγώνες ομίλων γυναικών
12:30 αγώνες ομίλων ανδρών
16:00 αγώνες ομίλων γυναικών
19:30 αγώνες ομίλων ανδρών
(οι ώρες μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με τη διάρκεια των παιχνιδιών)

Σάββατο 10/6/23
9:00 4 Προημιτελικοί γυναικών
4 προημιτελικοί ανδρών
2 ημιτελικοί γυναικών
2 ημιτελικοί ανδρών
Τελικός Γυναικών
Τελικός Ανδρών

Ειρήνη Μαραγκού


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ