ΕΟΠΕ: Το “ευχαριστώ” στους συντελεστές

 

Μια πετυχημένη διοργάνωση ολοκληρώθηκε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης και η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης απέδωσε τα εύσημα σε όσους συμμετείχαν και συνέβαλαν, ώστε να υπάρξει αυτό το αποτέλεσμα στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ 2022. 

Με την ολοκλήρωση του Agios Nikolaos Finals για πέμπτη χρονιά στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης και την ανάδειξη των πρωταθλητών Ελλάδος για το 2022, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις ευχαριστίες της σε όλους όσοι συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση του τουρνουά.

Στον συνδιοργανωτή Δήμο Αγίου Νικολάου και ιδιαίτερα στον Δήμαρχο Αντώνη Ζερβό και τους συνεργάτες του στο Δημοτικό Συμβούλιο, τον Πολιτιστικό-Αθλητικό Οργανισμό και τον Πρόεδρο Χάρη Αλεξάκη που συντόνισε άψογα την διοργάνωση για μία ακόμη χρονιά, την Περιφέρεια Κρήτης για την έμπρακτη υποστήριξή της, την Δημοτική Ανώνυμη Επιχείρηση και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Μιχάλη Φαρσάρη και τον διευθύνοντα Σύμβουλο Μιχάλη Γαρεφαλάκη για την πολύτιμη βοήθειά τους καθ’ όλη την διάρκεια των αγώνων, τους γιατρούς, τον Ερυθρό Σταυρό, τους υγειονομικούς, τους εθελοντές και τους κατοίκους του Αγίου Νικολάου και της Κρήτης που έχουν αγκαλιάσει το θεσμό από το 2017 μέχρι σήμερα.

Εικόνα από τον μεγάλο τελικό των Ανδρών ανάμεσα σε Παπαδημητρίου/Ιωαννίδη και Κόλα/Ντάλλα / ΕΟΠΕ

Όλα αυτά δεν θα είχαν πραγματοποιηθεί χωρίς την πολύτιμη υποστήριξη και συμβολή των χορηγών και υποστηρικτών μας.

Την ΕΡΤ Α.Ε., τους επίσημους χορηγούς του Πανελληνίου πρωταθλήματος Masters 2022, το Lipton Ice Tea, τον επίσημο διανομέα JEEP-Pyramis στη Κρήτη, την εταιρεία τηλεπικοινωνιών BEFON, τον προμηθευτή αθλητικού υλικού GALA, το Ερρίκος Ντυνάν, καθώς και τους χορηγούς του Agios Nikolaos Finals, την εταιρεία Mirum Greece, την εταιρεία BLUE.GR, τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις Minos Beach Art Hotel, Santa Marina και St. Nicolas Bay, τις επιχειρήσεις εστίασης Cafe Meli, το Gioma meze, το Zygos UrbanGarden Coffee & Food, το Maistrali, το Basilico, το Karnagio, καθώς και το Bajamar Cocktail Bar και την Makrakis Clean Market.

Τέλος η Ε.Ο.ΠΕ. συγχαίρει όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, τους προπονητές, τους διαιτητές και τους εκπροσώπους Τύπου και ΜΜΕ οι οποίοι στήριξαν και πρόβαλαν τον θεσμό του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ.

Με την διοργάνωση του Agios Nikolaos Finals του 2022 να περνάει στην ιστορία ως μία από τις πιο λαμπρές διοργανώσεις του αθλήματος, ήδη η πρωτεύουσα του Λασιθίου έχει δεδομένη την παρουσία της στο καλεντάρι του 2023.

Η… τελευταία φωτογραφία από το μεγάλο ραντεβού της Κρήτης / ΕΟΠΕ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ