Ανδρεόπουλος: «Πρέπει να ανεβάσουμε ταχύτητα»

 

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού σχολίασε την πρόκριση της ομάδας του και στάθηκε στις δηλώσεις του περισσότερο στη δυσκολία των ευρωπαϊκών αγώνων. 

Αν και δεν βρέθηκε στην καλύτερή του ημέρα αγωνιστικά, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να επικρατήσει με 3:1 σετ επί της Οντολένα Βόλντα και πήρε το εισιτήριο για τη φάση των “16” στο Challenge Cup.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο τεχνικός του “τριφυλλιού”, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του, σχολιάζοντας τη δυσκολία που είχε και αναφέρθηκε στα στοιχεία που πρέπει να βελτιώσουν οι “πράσινοι” ενόψει της συνέχειας σε Ευρώπη και Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος:

«Ήταν μια δύσκολη νίκη σήμερα που συνοδεύτηκε με την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση. Όπως όλοι οι αγώνες στην Ευρώπη είναι δύσκολοι, έτσι κι αυτός είχε τα δικά του χαρακτηριστικά που πρέπει να ανεβάσεις ταχύτητες αν θέλεις να νικήσεις.
Στο πρώτο σετ, μας πίεσαν πολύ και δεν μπήκαμε καλά στο ματς. Παρόλα αυτά, στη συνέχεια είχαμε αρκετά καλά χρονικά διαστήματα και περάσαμε στην επόμενη φάση, όπου, επίσης, θα είναι δύσκολο το έργο μας. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον παράγοντα κούραση από τους αγώνες και τα ταξίδια, ωστόσο το μυαλό μας βρίσκεται από τώρα στο σαββατιάτικο ματς στην Ορεστιάδα». //

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ