Ανανέωσε με την Τσεχία ο Αθανασόπουλος

Ο Έλληνας τεχνικός υπέγραψε και ανακοινώθηκε σήμερα (22/11) η επέκταση συμβολαίου έως το 2026 με την γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Τσεχίας.

Στον πάγκο της Εθνικής Τσεχίας παραμένει ο Γιάννης Αθανασόπουλος, ο οποίος έδωσε… τα χέρια με την Ομοσπονδία της χώρας και ανανέωσε μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Ο Αθανασόπουλος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Τσεχίας το 2019, ούσα αποκλεισμένη από το Eurovolley 2019 και υπό τις οδηγίες του μεταμόρφωσε την εικόνα της ομάδας, οδηγώντας την σχεδόν σε όλες τις κορυφαίες διοργανώσεις. Με την πιο πρόσφατη διάκριση να είναι τα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

«Είμαστε χαρούμενοι που ο Γιάννης θα συνεχίσει τη δουλειά που ξεκίνησε εδώ και με την οποία είμαστε ικανοποιημένοι» δήλωσε ο Πρόεδρος της Τσεχικής Ομοσπονδίας, Μάρεκ Πάκοστα. Ενώ με την σειρά του ο Έλληνας τεχνικός είπε: «Δεν δίστασα να υπογράψω για πολύ καιρό. Είναι τιμή για μένα που η Ομοσπονδία εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τις υπηρεσίες μου».

Πλέον, ο μεγάλος στόχος που υπάρχει στο άμεσο μέλλον είναι το Eurovolley 2026 όπου η Τσεχία βάζει σοβαρή υποψηφιότητα να είναι μία από τις διοργανώτριες χώρες του θεσμού. //ΜΛ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ