Γεύμα στη Σαντορίνη λίγο πριν την έναρξη της σεζόν (ΦΩΤΟ)

 

Ο αντιπρόεδρος του Α.Ο. Θήρας έκανε το τραπέζι στην ομάδα, μερικές ώρες πριν το ταξίδι της στην Αθήνα για ένα από τα τελευταία φιλικά της φετινής προετοιμασίας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε η ανάρτηση:

«Γεύμα του Α. Πατηνιώτη στην ομάδα πριν απ’ το φιλικό με Μαρκόπουλο

Λίγες ώρες πριν από το ταξίδι της αποστολής του Α.Ο. Θήρας για την Αθήνα, για το αυριανό Κυριακάτικο φιλικό στο Μαρκόπουλο (01/10, 18.30) με την τοπική ομάδα, ο αντιπρόεδρος, κ. Ανδρέας Πατηνιώτης παρέθεσε το βράδυ γεύμα στην ομάδα.

Με θέα το ηφαίστειο και την μαγευτική Καλντέρα, παλιά και νέα μέλη της οικογένειας του Α.Ο. Θήρας βρέθηκαν στον φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου Volcano View για να απολαύσουν, μέσα σε εξαιρετική ατμόσφαιρα, εκλεκτά πιάτα υψηλού γαστρονομικού επιπέδου και να «πάρουν» μία πολύτιμη ανάσα, χαλαρώνοντας λίγο από την σκληρή δουλειά της φετινής προετοιμασίας.

Στο καλωσόρισμά του ο «οικοδεσπότης» κ. Ανδρέας Πατηνιώτης, τόνισε μεταξύ άλλων την πίστη του στις δυνατότητές της ομάδας και ευχήθηκε μία πετυχημένη σεζόν, με υγεία και διακρίσεις.

Στην όμορφη οικογενειακή στιγμή του συλλόγου, εκτός από τα μέλη της διοίκησης παρέστη επίσης ο επιχειρηματίας και χορηγός της ομάδας, Σπύρος Πατηνιώτης. Το εκλεκτό μέλος της οικογένειας του Α.Ο. Θήρας, που «έφερε» στη Σαντορίνη την Στέλλα Χριστοδούλου, ευχήθηκε με τη σειρά του υγεία και επιτυχίες σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο, υπογραμμίζοντας πως θα είναι συνεχώς δίπλα στην ομάδα, στην άοκνη προσπάθεια της διοίκησης για την επίτευξη των στόχων του συλλόγου».//Α.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ