Βολφ: «Η επίδοση του Χάμιλτον μας δίνει αισιοδοξία για το 2024»

Ο επικεφαλής της Mercedes αναφέρθηκε στον επτάκις παγκόσμιο πρωταθλητή σε δηλώσεις του και παραδέχθηκε πως μέσω του βάθρου του στο Μεξικού, γεννιούνται ελπίδες για την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

Ο Τότο Βολφ συνεργάζεται επί σειρά ετών με τον Λιούις Χάμιλτον και μαζί είχαν χτίσει μία… δυναστεία στην Formula 1, πριν η Red Bull ανεβεί στο προσκήνιο ξανά. Ωστόσο, ο Αυστριακός μηχανικός βλέπει ένα μέλλον στην κορυφή για το 2024, αφού η επίδοση του Βρετανού οδηγού γεννά αισιοδοξία στις τάξεις του γερμανικού κολοσσού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μας δίνει αισιοδοξία για το 2024, ναι, αυτή είναι η κατεύθυνση που ακολουθούμε και τώρα πρέπει απλώς να αρχίσουμε να εξελίσσουμε την ταχύτητά του για τη νέα χρονιά. 

Είμαι χαρούμενος για πολλούς λόγους. Η οδήγηση του Λιούις ήταν εκπληκτική. Δεν ήμασταν σίγουροι αν τα ελαστικά (σ.σ.: το σετ της μέσης γόμας μετά την επανεκκίνηση στο Μεξικό) θα άντεχαν μέχρι τέλους, αλλά ο τελευταίος γύρος ήταν και ο ταχύτερος. Το αυτοκίνητο ήταν καλό. Αν βελτιώσουμε τις κατατακτήριες μπορούμε να βρεθούμε στην κορυφή ξανά.

Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι δεν θα συμβεί πάλι το ίδιο στο Μπαχρέιν του χρόνου, αλλά πιστεύω και ελπίζω και πως στους δύο επόμενους αγώνες θα είμαστε πιο κοντά (σ.σ στον Φερστάπεν). Ήλπιζα πως θα εμφανιζόταν η ευκαιρία να πλησιάσω περισσότερο τον Μαξ στο Μεξικό, αλλά ίσως γίνει την άλλη εβδομάδα».//ΓΚ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ