Βασέρ: «Μιλάω με τον Χάμιλτον κάθε εβδομάδα»

Ο επικεφαλής της Ferrari παραδέχθηκε σε δηλώσεις του πως επικοινωνεί με τον επτάκις παγκόσμιο πρωταθλητή σχεδόν κάθε εβδομάδα, τα τελευταία 20 χρόνια, κάνοντας λόγο επίσης και για τις φήμες μεταξύ του Βρετανού και της Ιταλικής ομάδας.

Ο Φρεντ Βασέρ παραχώρησε δηλώσεις, στις οποίες παραδέχθηκε πως μιλάει κάθε εβδομάδα – ή έστω κάθε μήνα – με τον Λιούις Χάμιλτον την τελευταία εικοσαετία. Για το Γάλλο επικεφαλής του “cavallino”, αυτό δεν αποτελεί δείγμα πως “παζαρεύει” με τον οδηγό, μιας και που μιλάει συχνά και με τους περισσότερους πιλότους της Formula 1 αυτή την στιγμή, αφού έχουν περάσει όλοι από τα… χέρια του σε παλαιότερες συνεργασίες.

Μάλιστα, ο Team Principal της Ferrari αναφέρθηκε και στις φήμες που ξεσπάνε κατά καιρούς, οι οποίες θέλουν τον Βρετανό επτάκις παγκόσμιο πρωταθλητή να γίνεται οδηγός του ιταλικού κολοσσού. Ωστόσο, ο Γάλλος απάντησε χιουμοριστικά λέγοντας πως αν έχανε χρήματα για κάθε φορά που έχει υποθεί κάτι τέτοιο, τότε θα είχε χάσει μία… περιουσία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μιλάω με τον Λιούις (σ.σ. Χάμιλτον) κάθε εβδομάδα ή κάθε μήνα τα τελευταία 20 χρόνια. Δεν μπορώ να πω πως δεν είμαι σε συνομιλίες με τον Λιούις γιατί απλά μιλάμε συνέχεια. Αυτό είναι αλήθεια για το μεγαλύτερο μέρος του grid, καθώς οι περισσότεροι έχουν οδηγήσει για εμένα στο παρελθόν. Είχαμε μία συζήτηση με τον Λιούις στο Μπακού, βρεθήκαμε να μιλήσουμε στο paddock και μετά έβλεπα πολλά δημοσιεύματα γι’ αυτό. Αν είχε υπογράψει κάποιο συμβόλαιο μαζί μου κάθε φορά που μιλούσαμε στο παρελθόν, τότε θα μου είχε κοστίσει μια περιουσία».//ΓΚ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ