«Το δίδυμο Χάμιλτον και Φερστάπεν δεν θα δουλέψει»

Η Red Bull, από ό,τι φαίνεται, είχε την ευκαιρία για να αποκτήσει τον επτάκις παγκόσμιο πρωταθλητή, αλλά ο Χέλμουτ Μάρκο ανέφερε πως το δίδυμο με τον Φερστάπεν δεν θα λειτουργούσε και δεν υπήρχε η οικονομική δυνατότητα για αυτή την υποστήριξη.

Ο Χέλμουτ Μάρκο, διευθύνων σύμβουλος της Red Bull, παραχώρησε δηλώσεις στο “motorsport.com” και ανέφερε πως όταν είχε ενημερωθεί από τον Κρίστιαν Χόρνερ το 2021 για την ευκαιρία με τον Λιούις Χάμιλτον, ήταν… αρνητικός! Πιο συγκεκριμένα, ο Αυστριακός πίστευε πως ένα τέτοιο δίδυμο δεν θα λειτουργούσε ποτέ, μιας και που είναι και οι δύο πρωταγωνιστές, αλλά θα ήταν και αδύνατο να στηρίξουν τους δύο πιο ακριβοπληρωμένους οδηγούς της Formula 1.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Κρίστιαν (σ.σ. Χόρνερ) με ενημέρωσε και μου έδειξε το μήνυμα που έλαβε. Του είπα όμως πως δεν θα δουλέψει ποτέ το δίδυμο Χάμιλτον-Φερστάπεν. Υπήρξε μεγάλη ένταση, να το πω έτσι, το 2021. Από την άλλη δεν μπορούμε οικονομικά να στηρίξουμε τους δύο πιο ακριβοπληρωμένους οδηγούς. Δεν θα μπορούσε ποτέ να δουλέψει αυτό, οπότε είπα όχι στον Κρίστιαν».//ΓΚ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ