Σουμάχερ: «Συμφωνημένο διαζύγιο ανάμεσα σε Red Bull και Πέρεζ»

Ο Γερμανός οδηγός και αδερφός του Μίκαελ Σουμάχερ, Ραλφ, ανέφερε σε δηλώσεις του πως οι “Κόκκινοι Ταύροι” έχουν δώσει τα χέρια με τον Μεξικανό για να… ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Μπορεί ο Κρίστιαν Χόρνερ να επαναλαμβάνει τον εαυτό του συνεχώς, σχετικά με τα λεγόμενα του, τα οποία εκφράζουν ψήγματα παραμονής του Σέρτζιο Πέρεζ στην Red Bull. Ωστόσο, ο Ραλφ Σουμάχερ, όχι μόνο… αποκαλύπτει πως οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε διαζύγιο, αλλά έχει βρει ήδη και τον αντικαταστάτη του Μεξικανού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ραλφ Σουμάχερ:

«Ο Σέρχιο Πέρεζ έκανε πάλι λάθη. Ακούμπησε στον τοίχο στην είσοδο του pit-lane και δέχθηκε ποινή που του κόστισε το βάθρο. Έκανε και λάθος στην πρώτη στροφή. Πιστεύω πως οι μέρες του είναι μετρημένες στη Red Bull Racing. O Χέλμουτ Μάρκο δεν φημίζεται για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τον Πέρεζ. Πιστεύω πως ο Πέρεζ δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στη συμπεριφορά αυτή, έτσι μόνο μπορώ να εξηγήσω τα λάθη του. Ο Πέρεζ ήταν κατσούφης, απογοητευμένος και “απών” όλο το τριήμερο. Πιστεύω πως έχει ήδη συμφωνήσει με τη Red Bull για το διαζύγιό τους μετά το τέλος της φετινής χρονιάς.

Μπορώ να φανταστώ τον Λάντο Νόρις να είναι σύντομα ο νέος teammate του Μαξ Φερστάπεν. Οι δυο τους είναι πολύ καλοί φίλοι. Πιστεύω όμως πως ο Φερστάπεν θα είναι αυτός που θα αποφασίσει για το ποιος θα είναι ο teammate του. Δεν είναι παράλογο αυτό. Αυτό το έκανε ο Σένα και ο αδερφός μου επίσης».//ΓΚ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ