Πως ο Τσουνόντα πήγε να… τα κάνει πάνω του

Πως ο Τσουνόντα πήγε να… τα κάνει πάνω του

Ο Ιάπωνας πιλότος της Alpha Tauri έκανε ένα λάθος το οποίο… παραλίγο να του κοστίσει στο Grand Prix της Βραζιλίας και εκείνος αναφέρει σε δηλώσεις του το χρονικό.

Ο Γιούκι Τσουνόντα δεν αντέδρασε σωστά στο Ιντερλάγκος και λίγο έλειψε να μην τερματίσει. Ωστόσο, όχι μόνο είδε την καρό σημαία, αλλά ολοκλήρωσε την προσπάθειά του στην θέση, η οποία του έδωσε και βαθμούς στο πρωτάθλημα οδηγών και κατ’ επέκταση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών για την ιταλική ομάδα.

Ο Ιάπωνας οδηγός της θυγατρικής ομάδας της Red Bull αναφέρθηκε τόσο στο συγκεκριμένο γεγονός, όσο και στην πρόοδο του συνόλου, μιλώντας με… αποτελέσματα!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αυτό που έκανα στη στροφή 10 ήταν ένα πολύ μεγάλο λάθος. Πραγματικά παραλίγο να τα κάνω πάνω μου. Ευτυχώς σε εκείνο το σημείο δεν εγκατέλειψα.

Είμαι πολύ χαρούμενος με το μεγάλο πακέτο αναβαθμίσεων που φέραμε στην Αμερική. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Έχουμε κάνει ξεκάθαρα ένα βήμα προς τα εμπρός. Έχουμε σκοράρει βαθμούς στους τελευταίους τρεις αγώνες και είναι πιθανό να πάρουμε μέχρι και την 7η θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών. Είναι για εμάς μια μικρή έκπληξη το που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή».//ΓΚ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ