Πέρεζ: «Στόχος μου το πρωτάθλημα του 2024»

Ο Μεξικανός οδηγός της Red Bull παραχώρησε δηλώσεις σχετικά με τον τρις παγκόσμιο πρωταθλητή ομόσταυλό του, αλλά αναφέρθηκε και στον στόχο του με τους “Κόκκινους Ταύρους” για το 2024.

Ο Σέρτζιο Πέρεζ παραδέχθηκε πως ο Μαξ Φερστάπεν έχει να τους διδάξει… πολλά! Ο Τσέκο έχει πιέσει αρκετές φορές τον Ολλανδό και έχει βοηθηθεί από τον ομόσταυλό του στο να γίνει πιο ανταγωνιστικός. Έτσι, έχει θέσει ως πρώτο και κύριο στόχο του, να κατακτήσει το πρώτο του Πρωτάθλημα Οδηγών το 2024.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ξεκάθαρα υπάρχουν πράγματα που μπορώ να μάθω από τον Μαξ Φερστάπεν. Σε όλη τη σεζόν πιέζαμε ορισμένες φορές για διαφορετικά πράγματα και άλλες φορές για τα ίδια. Είναι το καλύτερο σημείο αναφοράς επειδή είναι τόσο ανταγωνιστικός. Δεν είναι κακό να δω τι κάνει ακριβώς με το μονοθέσιο, πώς το κάνει ώστε να βελτιωθώ και να δω τι μου ταιριάζει. Πιστεύω πως θα δουλέψει σωστά.

Ο στόχος μου είναι ξεκάθαρα να πάρω το πρωτάθλημα. Ήδη τελείωσα δεύτερος στη βαθμολογία και θέλω να τερματίσω μία θέση πιο ψηλά. Ξέρω τι πρόκληση είναι αυτή και θέλω να ξεκινήσω δυναμικά την επόμενη σεζόν και να καταφέρω να έχω σταθερή απόδοση».//ΓΚ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ