Παλμέιρας, Κακά και… ΠΑΟΚ στην Formula 1

Πως γίνεται μία βραζιλιάνικη ομάδα, ένας θρύλος του ποδοσφαίρου και ένας σύλλογος από την Θεσσαλονίκη να συνδέονται με το κορυφαίο πρωτάθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού; Το ertsports.gr σας έχει την απάντηση!

Η πίστα στο Ιντερλάγκος, στην Βραζιλία, είναι μία από τις πιο μυθικές πίστες. Είναι το “σπίτι” του Άιρτον Σένα και το όνειρο μάρκων και μεγάλων. Όνειρο όχι μόνο για να οδηγήσουν στην καυτή άσφαλτο του Σάο Πάολο, αλλά έστω να το επισκεφτούν, να παρακολουθήσουν τα μονοθέσια της F1 να… μονομαχούν!

Για την Βραζιλία, η Formula 1 είναι ένα από τα πιο αγαπημένα σπορ, για αυτό και η Παλμέιρας έδωσε το “παρών” την Κυριακή 06/11, στον αγώνα του Ιντερλάγκος, για τον 21ο γύρο του πρωταθλήματος του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ωστόσο, δεν βρέθηκε εκεί μόνο η ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά και ο Κακά, ο οποίος ήταν στα pit της Ferrari. Αποτελεί συχνό φαινόμενο celebrities και αθλητές άλλων σπορ να βρίσκονται στα γκαράζ όλων των ομάδων σε αμέτρητα GP. Ωστόσο, μορφές σαν τον κάτοχο της Χρυσής Μπάλας 2007… σπανίζουν.

Στην ίδια… αλλόκοτη φωτογραφία, ήταν και ο Αμπέλ Φερέιρα, νυν προπονητής  της Παλμέιρας και άλλοτε του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός βρέθηκε στην Βραζιλία αμέσως μετά την λήξη συνεργασίας του με τον “Δικέφαλο του Βορρά”, στις 30 Οκτωβρίου του 2020.//ΓΚ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ