Οι πρώτες εντυπώσεις για τη νέα Ferrari του 2024

 

Το νέο μονοθέσιο που θα οδηγηθεί το 2024 από τους Σαρλ Λεκλέρκ και Κάρλος Σάινθ παίρνει σιγά – σιγά μορφή στο Μαρανέλο και ο Μονεγάσκος μας δίνει μία… ιδέα για το τι να περιμένουμε.

Σίγουρα η φετινή σεζόν της ιταλικής ομάδας δεν ήταν καρποφόρα με την SF-23 να μην μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα των κατασκευαστών. Ωστόσο φάνηκε πως μπορεί να κερδίσει αγώνες, με το βάθρο του Ισπανού στη Σιγκαπούρη να το αποδεικνύει.

Με έξι ακόμη αγώνες να απομένουν στο καλεντάρι της Formula 1 και τη νέα σεζόν να πλησιάζει, στο εργοστάσιο του Μαρανέλο όλα τα τμήματα δουλεύουν πυρετωδώς ώστε να ανατρέψουν την τύχη τους, με το μονοθέσιο να είναι ήδη σε προχωρημένο στάδιο.

Όταν ο Λεκλέρκ ρωτήθηκε για τη Ferrari του 2024, απάντησε, «Έχουμε μάθει πολλά το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ειδικά μετά τον αγώνα της Μόντσα διαπιστώσαμε πολλές αδυναμίες μας. Πιστεύουμε πως κάναμε ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, κυρίως στον τομέα σχεδιασμού, κάτι που είναι πολύ θετικό. Το μονοθέσιο του 2024 θα είναι πολύ διαφορετικό από το φετινό. Απ’ όλα όσα έχουμε μάθει εφέτος, αυτό μας λέει πως είμαστε στη σωστή κατεύθυνση και κάναμε σωστή επιλογή για το 2024. Όσα περισσότερα μαθαίνουμε, τόσο το καλύτερο για το 2024. Είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό. Θα ήταν όμως εύκολο να πούμε πως τα έχουμε μάθει όλα τώρα. Δεν είμαι τόσο αισιόδοξος πως έχουμε ό,τι χρειάζεται ώστε να μειώσουμε τη διαφορά από τη Red Bull, αλλά σίγουρα θα κάνουμε βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση».//ΦΚ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ