Ο Νόρις πιστεύει μέχρι τέλους στην McLaren

 

Ο νεαρός πιλότος της θρυλικής βρετανικής ομάδας παραχώρησε δηλώσεις σχετικά με την επερχόμενη αγωνιστική σεζόν και ανέφερε πως πιστεύει πως εκείνος και ο κατασκευαστής του μπορούν να πάρουν το πρωτάθλημα.

Ο Λάντο Νόρις θεωρεί πως η McLaren μπορεί να είναι η πρωταθλήτρια του 2024! Ο νεαρός πιλότος βλέπει τα κομμάτια του παζλ να ενώνονται αρμονικά στο μελλοντικό μονοθέσιό του και μιας και που όλα δείχνουν να λειτουργούν… ρολόι, ο Βρετανός απάντησε με ξεκάθαρο τρόπο στο τι πιστεύει για την επόμενη χρονιά: «Εκατό τοις εκατό, διότι θα συμβεί του χρόνου, και θα είμαι με τη McLaren του χρόνου. Αισθάνομαι ότι είμαστε τόσο κοντά. Έχουμε ήδη πολλά νέα πράγματα, κι έχουμε και αρκετούς νέους (συνεργάτες) που θα ξεκινήσουν επίσης μαζί μας και έρχονται από άλλες ομάδες. Αυτή τη στιγμή είμαστε στην ισχυρότερη θέση που έχουμε βρεθεί ίσως τα τελευταία 10 χρόνια, κι αισθάνομαι ότι έχουμε περισσότερα να περιμένουμε του χρόνου.

Επιτέλους βάλαμε την αεροσήραγγα σε κανονική λειτουργία, και συμβαίνουν περισσότερα από ποτέ. Αν υπήρξε μια στιγμή που να ήμουν πιο αισιόδοξος τα τελευταία πέντε χρόνια, αυτή η στιγμή είναι τώρα που οδεύουμε προς το 2024. Πρέπει απλώς να ξεκινήσουμε τη χρονιά καλά. Φέτος το ξεκίνημά μας ήταν απαίσιο, και παρόλα αυτά τελειώσαμε τη χρονιά σε πολύ, πολύ δυνατή θέση. Οπότε, αν ξεκινήσουμε τη χρονιά καλά, έστω και λίγο, τότε πιστεύω πως μπορεί να είναι μια σπουδαία χρονιά».//ΓΚ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ