Ο Χόρνερ συμβουλεύει τον… Βολφ

Ο επικεφαλής της Red Bull παραχώρησε δηλώσεις σχετικά με τον ομώνυμό του στην Mercedes, μιλώντας για εκείνον με τα καλύτερα λόγια, ενώ του έδωσε και… συμβουλές.

Ο Κρίστιαν Χόρνερ μίλησε στο podcast του SkySports και έκανε λόγο για τον Τότο Βολφ. Ανέφερε πως πήγε σε μία πετυχημένη ομάδα, στα “Ασημένια Βέλη”, τα οποία και εκτόξευσε. Ωστόσο, έδωσε και την δική του συμβουλή για τις περιόδους… ξηρασίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρόκειται για μία τεράστια πρόκληση. Ήρθε στο σπορ με μία άκρως επιτυχημένη ομάδα, απόλαυσε μια εποχή επιτυχιών για 7-8 χρόνια. Ξαφνικά υπήρξε μια μεγάλη αλλαγή και νομίζω πως η Mercedes τα δύο τελευταία χρόνια έχει κερδίσει έναν αγώνα. Αυτό πονάει μια ομάδα και ο κόσμος θα αρχίσει να αμφισβητεί πράγματα εντός του οργανισμού. Πέφτουν κεφάλια σε μία τέτοια περίοδο και ως ηγέτης πρέπει να δίνεις κίνητρο στους εργαζόμενους και να τους ανεβάζεις το ηθικό. Πρόκειται για μία εντελώς διαφορετική πρόκληση το να προσπαθείς να επιστρέψεις στην κορυφή.

Είναι αναπόφευκτο όταν ξαφνικά μετά από πολλά χρόνια δεν κερδίζεις, κάποιοι θα προσπαθήσουν να αποδώσουν ευθύνες εντός της ομάδας. Αυτή είναι η πιο δύσκολη περίοδος για μία ομάδα. Γι’ αυτό είμαι περήφανος που είμαι στη Red Bull. Στην περίοδο που δεν ήμασταν σε θέση να κερδίζουμε, κάτι που δεν ήταν στο χέρι μας, κερδίζαμε αγώνες κάθε χρόνο. Εκτός από το 2015, κάθε χρόνο κερδίζαμε δύο με τρία Grand Prix».//ΓΚ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ