Νόρις για McLaren: «Περιμένω ακόμη μεγαλύτερες αλλαγές από πέρισυ»

Ο Βρετανός πιλότος της ομάδας από τη πατρίδα του παραχώρησε δηλώσεις και έκανε λόγο για τις αναβαθμίσεις και τις αλλαγές που περιμένει στο μονοθέσιό του από το 2024.

Ο Λάντο Νόρις αναμένει την επερχόμενη αγωνιστική σεζόν να έχουν γίνει μεγαλύτερες αλλαγές από τη McLaren, από ό,τι έγιναν το 2023. Μάλιστα, αναφέρει πως μερικές μικρές επιδιορθώσεις μπορεί να κάνουν τεράστια διαφορά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Περιμένω ακόμη μεγαλύτερες αλλαγές από αυτές που είχαμε το 2023. Πιστεύω πως είμαστε σε ένα σημείο στο οποίο μπορούμε να αντιμετωπίσουμε πολλά προβλήματά μας ταυτόχρονα. Όταν είσαι πολύ πίσω, εστιάζεις μόνο σε τομείς που κάνουν το μονοθέσιο λίγο ταχύτερο. Πλέον, είμαστε σε μία θέση στην οποία μπορούμε να εστιάσουμε σε λεπτομέρειες που δεν μπορούσαμε στο παρελθόν. Είναι ορισμένα πράγματα που δεν μπορούσαμε να βελτιώσουμε τα τελευταία πέντε χρόνια.

Είναι πράγματα που με βοηθούν ως οδηγό και προσωπικά με βολεύει περισσότερο να δουλεύω με αυτά. Είμαστε στην καλύτερη θέση ώστε να εστιάσουμε σε συγκεκριμένους τομείς που πρέπει να βελτιώσουμε. Μερικές μικρές αλλαγές μπορούν να κάνουν τεράστια διαφορά. Δουλεύοντας πάνω σε αυτά θα έχουμε ένα πολύ καλό μονοθέσιο τη νέα χρονιά».//ΓΚ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ