Με ποιον τρόπο θα νικούσε ο Νόρις τον Φερστάπεν

Ο Βρετανός πιλότος της McLaren ρωτήθηκε για το πως θα μπορούσε να γίνει πιο επικίνδυνος κόντρα στον τρις παγκόσμιο πρωταθλητή, ή ακόμη και να τον περάσει για την πρωτιά, με τον νεαρό οδηγό να εξηγεί τον τρόπο.

Ο Λάντο Νόρις εκκίνησε από την θέση και ολοκλήρωσε στην στο Grand Prix στην πίστα του Ιντερλάγκος, με τον Μαξ Φερστάπεν να κάνει ένα ακόμη “summer time”, όντας πρωτοπόρος. Ωστόσο, ο 23χρονος πιλότος ανέλυσε την δυσκολία με την διαχείριση των ελαστικών, αλλά και τα μέτρα που ήταν πίσω από τον οδηγό της Red Bull. Μάλιστα, ανέφερε πως αν το μονοθέσιο του ήταν δύο μέτρα πιο κοντά στους “Κόκκινους Ταύρους”, τότε θα μιλούσαμε για μία εντελώς διαφορετική ιστορία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είχα μόνο λίγους γύρους για να δώσω μάχη με τον Φερστάπεν. Είχαμε πολύ μεγάλη φθορά στα ελαστικά και ξέραμε πως θα είχαν καλύτερο ρυθμό αγώνα. Δεν ήθελα να επηρεάσω αρνητικά τον αγώνα μου με το να κάνω άλλη μία προσπάθεια για προσπέρασμα. Την ίδια ώρα αν είχα πιο γεμάτη μπαταρία θα μπορούσα να κάνω μια προσπάθεια. Αν όμως υπερθερμάνω νωρίς τα ελαστικά μου, τότε θα πληρώσω ακριβά το τίμημα. Προσπάθησα να τον περάσω. Δεν άξιζε όμως να κάνω και δεύτερη προσπάθεια, όσο κι αν το ήθελα. Αν ήμουν δύο μέτρα πιο μπροστά, τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά».//ΓΚ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ