Λεκλέρ: «Ήξερα για τον Χάμιλτον πριν υπογράψω το νέο μου συμβόλαιο…»

Αν μη τι άλλο η “μεταγραφή” του Χάμιλτον στην Φεράρι ήταν αυτή που τάραξε τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού και τους λάτρεις της Φόρμουλα 1.

Λίγες μέρες πριν η ιταλική ομάδα “απασφαλίσει την βόμβα Χάμιλτον”, ο Σαρλ Λεκλέρ υπέγραψε την πολυετή επέκταση του δικού του συμβολαίου, με την Scuderia.

O Μονεγάσκος  δήλωσε πως γνώριζε το θέμα με τον Βρετανό πιλότο πριν υπογράψει και με τον τρόπο αυτό κατέδειξε πως δεν έχει κανένα θέμα για την κοινή τους παρουσία στην Ferrari.

«Είναι προφανές ότι τέτοιου είδους συμφωνίες δεν γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη. Οπότε, χρειάζεται χρόνος. Και ήξερα για αυτές τις συζητήσεις πριν υπογράψω τη δική μου συμφωνία. Έτσι, δεν ήταν έκπληξη για μένα.

Ο Λιούις είναι ένας εκπληκτικός οδηγός, ο πιο επιτυχημένος της ιστορίας και με πολλή εμπειρία επίσης, την οποία θα φέρει στην ομάδα και προφανώς και σε ένα, που είναι καλό. Όμως, με τον Κάρλος ήταν σπουδαία και έχουμε άλλη μία χρονιά μαζί για να προσπαθήσουμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή δουλειά», είπε ο Λεκλέρ, ενώ ο 25χρονος πιλότος μίλησε με τα καλυτρα και για τον Λιούις Χάμιλτον: «Είχαμε συζητήσεις με τον Λιούις, ειδικά μετά από τις ανακοινώσεις, όταν όλα έγιναν επίσημα. Αλλάξαμε μηνύματα φυσικά. Είναι ένας σπουδαίος πρωταθλητής με τόση εμπειρία και επιτυχία, οπότε έχει πάντοτε ενδιαφέρον να έχεις έναν νέο οδηγό δίπλα σου στην ομάδα, διότι μαθαίνεις διαφορετικούς τρόπους να δουλεύεις, να οδηγείς, και ειδικά όταν αυτός είναι επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ