Καμία ικανοποίηση για το Λόσον που έχασε τη θέση του στην Alpha Tauri για το 2024

 

O Λίαμ Λόσον επιμένει ότι δεν ικανοποιήθηκε από το αποτέλεσμά του, καθώς ήταν ο επικεφαλής της Alpha Tauri καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιαπωνικού Grand Prix, αφού είχε επιβεβαιωθεί νωρίτερα ότι δεν θα αγωνίζεται για την ομάδα, ως βασικός οδηγός για τη σεζόν του 2024.

Η Alpha Tauri επιβεβαίωσε το περασμένο Σαββατοκύριακο ότι ο Ντάνιελ Ρικιάρντο και ο Γιούκι Τσουνόντα θα είναι οι οδηγοί της ομάδας για το 2024, με το Λόσον να παίρνει τη θέση του αναπληρωτή οδηγoύ.

Μετά την ανακοίνωση, ο Νεοζηλανδός τερμάτισε 11ος μπροστά από τον Τσουνόντα που τερμάτισε στη 12η θέση, με τους δύο οδηγούς να έρχονται ακόμη και ρόδα με ρόδα στους πρώτους γύρους του αγώνα.

Ερωτηθείς για το αν ήταν ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, είπε, «Δεν ικανοποιήθηκα. Θέλω να είμαι στο κάθισμα και δεν έχω ένα τώρα. Έτσι, βασικά κάνω την καλύτερη δουλειά που μπορώ κάθε φορά που είμαι στο μονοθέσιο, και ουσιαστικά θα συνεχίσω να το κάνω αυτό για όσο διάστημα οδηγώ».

Όσον αφορά τον αγώνα, ο Λόσον αισθάνθηκε πως αυτός και η ομάδα του μεγιστοποίησαν την απόδοσή τους και τα μοναδικά μονοθέσια που μπορούσαν να πολεμήσουν ήταν οι δύο Alpine των Εστεμπάν Οκόν και Πιερ Γκασλί στην 9η και 10η θέση αντίστοιχα. Ωστόσο τα δύο αυτά μονοθέσια ήταν πολύ πιο γρήγορα από τις Alpha Tauri.

«Δεν είχαμε την ταχύτητα. Για να είμαι ειλικρινής τα μόνα άτομα που πραγματικά ανταγωνιζόμασταν ήταν οι δύο Alpine σήμερα και ήταν πολύ γρήγορες. Ο αγώνας με τον Γιούκι ήταν επιθετικός, αλλά νομίζω ότι ήταν μια δίκαιη μάχη. Δυστυχώς, δεν ήταν αρκετό και νομίζω ότι κανείς από εμάς δεν είχε το ρυθμό ώστε να φτάσει στη 10η θέση. Προσπαθώ ακόμα να κερδίσω πόντους για την ομάδα και να αποδείξω τον εαυτό μου κάθε φορά που μπαίνω στο μονοθέσιο και νομίζω ότι το κατάφερα και σήμερα», δήλωσε ο Λίαμ Λόσον.//ΦΚ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ