Η Red Bull παρακολουθεί… τον Νόρις

 

Ο Κρίστιαν Χόρνερ, επικεφαλής των “Κόκκινων Ταύρων”, παραχώρησε δηλώσεις σχετικά με την επαφή της ομάδας του με τον νεαρό Βρετανό οδηγό, τον οποίο έχουν σε… στενό μαρκάρισμα.

Ο Λάντο Νόρις πρόκειται για έναν από τους πιο ταλαντούχους πιλότους της Formula 1, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο από το 2019, όταν ακόμη ήταν 19 ετών.

Με την McLaren έχει κάνει εντυπωσιακή άνοδο, αφού τόσο η βρετανική ομάδα έχει εξελιχθεί, όσο και ο νεαρός οδηγός έχει συλλέξει εμπειρία. Για αυτό τον λόγο, η Red Bull τον παρακολουθεί και μάλιστα, όπως φανερώνει ο Κρίστιαν Χόρνερ, αυτό δεν συμβαίνει εδώ και… λίγο καιρό!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του επικεφαλή της Red Bull:

«Κάθε φορά που μιλούσαμε με τον Νόρις την επόμενη μέρα πήγαινε και υπέγραφε στη McLaren. Ο Λάντο είναι σπουδαίος οδηγός. Είναι ένα μεγάλο ταλέντο, ισχυρή προσωπικότητα, και φυσικά είναι ένας από εκείνους τους οδηγούς που παρακολουθείς στενά.

Όμως, υπάρχουν επίσης και πολλοί άλλοι οδηγοί που παρακολουθείς στενά. Υπάρχει μια γενιά οδηγών εκεί έξω αυτή τη στιγμή που έχουν τεράστιες ποσότητες ταλέντου. Ο Μαξ λειτουργεί σε τέτοιο επίπεδο που η αυτοπεποίθησή του, η αφοσίωσή του, το ταλέντο του βρίσκονται στο απόγειο, κι έτσι είναι δύσκολο να φανταστούμε αυτή τη στιγμή κάποιον να τον κερδίζει με τον ίδιο εξοπλισμό.

Όμως τα ταλέντα που υπάρχουν είναι σπουδαία και φυσικά θέλουμε να διαθέτουμε τους δύο καλύτερους οδηγούς που θα μπορούσαμε να είχαμε. Ιδανικά αυτό θα συμβεί μέσω της δεξαμενής ταλέντων που ήδη διαθέτουμε, κι αν πιστέψουμε ότι δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα θα κοιτάξουμε έξω από την ομάδα για να δούμε ποιος είναι διαθέσιμος».//ΓΚ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ