Η αναβάθμιση της Mercedes για να νικήσει την Ferrari

 

Με την βαθμολογία ανάμεσα στην γερμανική και στην ιταλική ομάδα να αγγίζει τους 20 βαθμούς, τα “Ασημένια Βέλη” θέλουν να παίξουν το τελευταίο τους χαρτί, με την ελπίδα να είναι… άσσος!

H επικεφαλής στρατηγικής της Mercedes, Ρόζι Γουέιτ, ανακοίνωσε πως η εξέλιξη της W14 θα πραγματοποιηθεί στο βωμό του να μην δώσουν άλλο περιθώριο “κυνηγητού” στην Ferrari, μιας και δεν θέλουν να χάσουν την δεύτερη θέση.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε η επικεφαλής στρατηγικής της Mercedes, Ρόζι Ουέιτ:

«Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το χειμώνα ώστε να κάνουμε δομικές αλλαγές στην W15, όμως υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε με το φετινό μονοθέσιο για να το κάνουμε καλύτερο. Αυτό θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε περισσότερο το τι ακριβώς χρειάζεται το μονοθέσιο του 2024. Αυτό κάνουμε μέχρι τώρα στη σεζόν. Οι αναβαθμίσεις που ετοιμάζουμε έχουν ως σκοπό τα δύο παραπάνω. Θα κάνουν ταχύτερο το μονοθέσιο και θα βοηθήσουν πολύ στην επόμενη σεζόν. Οι δοκιμές που κάνουμε φέτος θα μας βοηθήσουν πολύ στην εξέλιξη του μονοθεσίου της επόμενης σεζόν.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είμαστε σε μάχη για τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών με τη Ferrari. Η δεύτερη θέση είναι πολύ σημαντική για εμάς. Έχουμε σημαντικές αναβαθμίσεις που έρχονται και θα τις τοποθετήσουμε στο μονοθέσιό μας».//ΓΚ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ