Η Alpine αποκαλύπτει συνομιλίες με τον Μικ Σουμάχερ

 

Ο προσωρινός προϊστάμενος της ομάδας Alpine F1, Μπρούνο Φάμιν, αποκάλυψε ότι η μάρκα έχει συζητήσει  με τον 24χρονο Γερμανό σχετικά με μία πιθανή οδήγηση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής το 2024.

Ο Σουμάχερ ενεργεί αυτή τη σεζόν ως εφεδρικός οδηγός για την ομάδα της Mercedes, αφού έχασε τη θέση του από τη Haas στα τέλη του 2022, με τη Williams να είναι η μοναδική ομάδα που έχει ακόμη μία κενή θέση για την επόμενη χρονιά.

Η Alpine ετοιμάζεται να επιστρέψει στην κορυφαία κατηγορία Hypercar του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αντοχής.

Ερωτηθείς σχετικά με τη σύνδεση του Σουμάχερ και τις δραστηριότητες των αγωνιστικών αυτοκινήτων της Alpine, ο Φάμιν είπε, «Είναι αλήθεια ότι μιλάμε με τον Μικ για τη δυνατότητα να αγωνιστούμε στο πρόγραμμα αντοχής μας με το A424. Θα ήταν μια καλή ευκαιρία και για τις δύο πλευρές, νομίζω. Αλλά προς το παρόν απλώς μιλάμε και ελπίζουμε ότι θα διοργανώσουμε μια δοκιμή σύντομα».

Όσον αφορά τις προσπάθειες της ομάδας στη F1, ο Φάμιν, ο οποίος επιλέχθηκε ως προσωρινός προϊστάμενος της ομάδας τους εν μέσω αναθεώρησης της ηγεσίας λίγο πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές, προσέφερε μια ενημέρωση για το πώς προχωρά η αρχική του αξιολόγηση για την ομάδα.

«Κάναμε κάποιες πολύ καλές, πολύ μεγάλες αλλαγές στα τέλη Ιουλίου μέσα στην ομάδα», είπε ο Φάμιν«Αυτό δημιούργησε μια νέα νοοτροπία στην ομάδα της πίστας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτά που έχω δει μέχρι τώρα. Έχουμε πολλές δυνατότητες, αλλά η δυσκολία είναι να βάλουμε τους πάντες μαζί, τα πάντα μαζί, για να δημιουργήσουμε περισσότερες επιδόσεις, και αυτό είναι που αξιολογώ τώρα».//ΓΡ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ