Γιατί συνεχίζει ο Χάμιλτον στη Formula 1

Ο Βρετανός επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής παραχώρησε δηλώσεις και αναφέρθηκε στο γιατί συνεχίζει την καριέρα του την ελίτ του μηχανοκίνητου αθλητισμού, παρά τα 38 του έτη.

Ο Λιούις Χάμιλτον αποκάλυψε το λόγο που είναι ακόμη στα paddock και αυτός δεν είναι άλλος από το όνειρό του να είναι πάντα στη κορυφή. Ο πιλότος της Mercedes έχει επτά τίτλους στο προσωπικό του παλμαρέ, όπως και ο Μίκαελ Σουμάχερ.

Ωστόσο, σε περίπτωση που κατακτήσει το όγδοο πρωτάθλημα οδηγών, τότε θα είναι ο πιλότος με τους περισσότερους τίτλους σε ολόκληρη την ιστορία της Formula 1.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«O λόγος που συνεχίζω στην F1 είναι για το όνειρο να στέκεσαι στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου και να βλέπεις την ομάδα σου. Είναι από τα πιο φοβερά πράγματα να έχεις τη σημαία της χώρας σου πίσω και από κάτω να βλέπεις την ομάδα σου. Ακόμα θυμάμαι την πρώτη μου νίκη με την ομάδα στην Ουγγαρία πίσω στο 2013. Έχω επίσης μια συγκεκριμένη φωτογραφία από την Αυστραλία του 2015 με τους μηχανικούς της ομάδας να έχουν δακρύσει. Είναι πολύ ωραίο να είσαι μέρος μιας τέτοιας ιστορίας. Η δύναμη που έχει μια τέτοια στιγμή δίνει τεράστιο κίνητρο να συνεχίζω να αγωνίζομαι. Η κατάκτηση του τίτλου είναι επίσης ένα μεγάλο κίνητρο να βρίσκομαι στη Formula 1. Συνεχίζω να χτίζω την ομάδα με την επίδραση που έχω και συνεχίζω να πιέζω μαζί με την ομάδα να μεγαλώσει το Mission 44».//ΓΚ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ