Φερστάπεν: «Ο Πέρεζ παίζει εντός έδρας, στόχος να συνεχίζω να κερδίζω»

Ο Ολλανδός τρις παγκόσμιος πρωταθλητής δεν σταματάει πουθενά και κάνει ξεκάθαρο πως στα επόμενα τέσσερα Grand Prix που απομένουν, μαζί με αυτό του Μεξικού, δεν έχει σκοπό να τερματίσει την κυριαρχία του.

Το τρίτο πρωτάθλημα στο παλμαρέ δεν του αρκεί. Ο Μαξ Φερστάπεν αγωνίζεται για το γόητρο και δεν έχει σκοπό να τα ηρεμήσει πριν ολοκληρωθεί η σεζόν, ακόμα και αν στέφθηκε ξανά πρωταθλητής στο GP του Κατάρ. Μάλιστα, ο οδηγός της Red Bull παραχώρησε δηλώσεις σχετικά με αυτό και δεν στάθηκε μόνο εκεί, αφού έκανε λόγο για την στρατηγική αλλά και για τον Σέρτζιο Πέρεζ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η πίστα είναι στο μεγαλύτερο υψόμετρο στο οποίο αγωνιζόμαστε όλη τη σεζόν, πράγμα που δοκιμάζει τα μονοθέσια αλλά η RB19 ήταν άριστη στις περισσότερες συνθήκες που αντιμετώπισε – ανυπομονώ να δω πώς θα αποδώσουμε. Επίσης επιστρέφουμε σε φυσιολογικό format αγωνιστικού τριημέρου κι αυτό είναι καλό, μιας και είμαστε στον δεύτερο αγώνα ενός triple header. Μετά το Όστιν, περιμένουμε ο αγώνας να περιλαμβάνει μάχη, όμως θα χρησιμοποιήσουμε υπέρ μας τη στρατηγική μας. Στόχος είναι να συνεχίσω να κερδίζω.

Είναι πολύ ωραίο που πάμε στο Μεξικό, η ομάδα μας έχει σπουδαίο παρελθόν εκεί, κατακτώντας τη νίκη και έχοντας διπλή παρουσία στο βάθρο τα δύο τελευταία χρόνια. Προφανώς είναι ο εντός έδρας αγώνας του Τσέκο, θα είναι λοιπόν πολύ σημαντικός για εμάς. Η ατμόσφαιρα είναι πάντα φανταστική οδηγώντας στο Foro Sol, το κομμάτι του Σταδίου».//ΓΚ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ