Δεν άφησαν τον Στάινερ να αποχαιρετήσει το προσωπικό της Haas

Ο τέως επικεφαλής της Αμερικανικής ομάδας αποχώρησε μετά από 10 χρονιά παρουσίας ως αγωνιστικός διευθυντής, με το ατυχές για πολλούς να είναι πως δεν μπόρεσε να χαιρετήσει για τελευταία φορά τους ανθρώπους που δούλεψαν μαζί του.

Το επεισοδιακό διαζύγιο της Haas με τον Γκούντερ Στάινερ, δεν έμεινε μόνο στα δημοσιεύματα των δυο πλευρών, αλλά και στην κόντρα του ιδιοκτήτη, Τζιν Χάας, με τον πρώην αγωνιστικό διευθυντή της ομάδας του.

Ο νέος διευθυντής Αγιά Κομάτσου, σε δηλώσεις του έδειξε πως η συνεργασία των δυο πλευρών έληξε σε πολύ άσχημο κλίμα, καθώς δεν έγινε η συζήτηση για την ανανέωση του συμβολαίου του με την διοίκηση.

Γκρεγκ Σλέιτερ του Sky Sports έρχεται να δώσει νέα διάσταση στο θέμα Στάινερ και Haas: «Το έμαθα πριν από λίγες ημέρες, αλλά ορισμένοι με τους οποίους μίλησα γνώριζαν πως θα φύγει ο Στάινερ εδώ και δύο εβδομάδες. Όταν μίλησα με ανθρώπους της ομάδας, μου είπαν πως ο Στάινερ το γνώριζε από τα τέλη Δεκεμβρίου. Δεν είχε ακόμη την ευκαιρία για να αποχαιρετήσει το προσωπικό στο εργοστάσιο. Βρίσκεται ακόμη στην Αγγλία και αυτό είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Κατανοώ πως βρέθηκε προ εκπλήξεως όταν έμαθε πως δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του. Δεν μπορούμε να πούμε πως απολύθηκε, διότι το συμβόλαιό του είχε φτάσει στο τέλος του και δεν ανανεώθηκε».//ΓΡ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ