Χόρνερ για Mercedes: «Είχαν αρκετή τύχη στο Μεξικό»

Ο επικεφαλής της Red Bull “κατηγόρησε” την γερμανική ομάδα για… τύχη. Πιο συγκεκριμένα, σε δηλώσεις που παραχώρησε, έκανε λόγο για την κόκκινη σημαία στο Grand Prix του Μεξικού, η οποία ευνόησε τα “Ασημένια Βέλη”.

Η Mercedes είδε τους οδηγούς της να τερματίζουν στην και στην θέση, με τους Λιούις Χάμιλτον και Τζορτζ Ράσελ, αντίστοιχα. Ωστόσο, ο Κρίστιαν Χόρνερ, ο επικεφαλής της Red Bull, θεωρεί πως η ομάδα του Τότο Βολφ βρέθηκε εκεί… από καθαρή τύχη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κρίστιαν Χόρνερ:

«Είχαν αρκετή τύχη στον αγώνα με την κόκκινη σημαία γιατί μπήκαν πολύ νωρίς για αλλαγή ελαστικών ενώ ήταν σε στρατηγική ενός pit-stop. Πιστεύω πως δίχως την κόκκινη σημαία θα είχε τερματίσει πίσω από τους οδηγούς της Ferrari. Είναι όμως αλήθεια πως είχε καλό ρυθμό και καλή διαχείριση ελαστικών, όπως όλη τη σεζόν.

Ήταν πολύ ανταγωνιστικοί στο Όστιν, όμως με όλα όσα έγιναν στο Μεξικό είναι δύσκολο να κρίνουμε την πραγματική τους ταχύτητα. Σίγουρα αναμένουμε να είναι γρήγοροι στη Βραζιλία. Όμως για εμάς ο αγώνας είναι πληγή από πέρυσι διότι δεν είχαμε κάνει καλή προετοιμασία».//ΓΚ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ