Απών και από το Λουσαΐλ ο Ρικιάρντο, στη θέση του ξανά ο Λόσον

Στο Τέξας θα επανεμφανιστεί ο Αυστραλός οδηγός, καθώς κρίθηκε ανέτοιμος για το Grand Prix του Κατάρ και θα αντικατασταθεί ξανά από τον 21χρονο Νεοζηλανδό αυτό το αγωνιστικό τριήμερο.

Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο που πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις δύο φορές προτού σπάσει τον αριστερό του καρπό στο Ζάντφορτ, αναμένεται να καθυστερήσει περαιτέρω την επιστροφή του μέχρι το Grand Prix των Ηνωμένων Πολιτειών.

Παρότι δεν υπήρξε κάποια επίσημη ενημέρωση από την ομάδα, οι άνθρωποι της AlphaTauri τόνισαν πως θέλουν ο Αυστραλός να αναρρώσει πλήρως πριν επιστρέψει στη δράση.

«Από τη δική μας και τη δική του πλευρά, δεν υπάρχει βιασύνη ώστε να επιστρέψει πολύ νωρίς. Το χειρότερο θα ήταν να επιστρέψει πριν αναρρώσει πλήρως, προκαλώντας περισσότερα προβλήματα» επεσήμανε μηχανικός της ιταλικής ομάδας.

Υπενθυμίζουμε, πως ο αντικαταστάτης του 34χρονου, Λίαμ Λόσον κάνει εξαιρετική δουλειά, έχοντας συγκεντρώσει 2 βαθμούς για την ομάδα στους προηγούμενους τέσσερεις αγώνες. Ο Νεοζηλανδός οδηγός μπορεί να μην έχει θέση στο grid για το 2024, όμως έχει κάνει αρκετά καλή εντύπωση και οι πιθανότητες είναι με το μέρος του για το 2025.//ΓΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ