Αμφίβολη η επιστροφή του Ρικιάρντο για το Grand Prix του Κατάρ

 

Η προβλεπόμενη επιστροφή του Αυστραλού οδηγού στο Κατάρ φαίνεται αμφίβολη καθώς ο οδηγός της AlphaTauri συνεχίζει την ανάρρωση του από ένα σπασμένο χέρι.

Ο 34χρονος Ντάνιελ Ρικιάρντο έχασε τα τρία τελευταία Grand Prix μετά τη συντριβή του στα δεύτερα ελεύθερα δοκιμαστικά στο Zadvoort  και δεν θα συμμετάσχει στο Ιαπωνικό Grand Prix αυτού του Σαββατοκύριακου, καθώς ο Λίαμ Λόσον συνεχίζει να αγωνίζεται στη θέση του.

Πριν από λίγο καιρό είχε προταθεί πως ο Ρικιάρντο θα ήταν σε θέση να αγωνιστεί στο Κατάρ, αλλά η επιστροφή του στο μονοθέσιο φαίνεται να καθυστερεί, εφόσον χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να αναρρώσει από το ατύχημά του.

Ο επικεφαλής μηχανικής της AlphaTauriΤζόναθαν Έντολς, εξήγησε ότι η ομάδα δεν θα αναγκάσει τον Αυστραλό να επιστρέψει πρόωρα και ότι μπορεί να καθυστερήσει η επιστροφή του στο μονοθέσιο.

«Περνάει ακόμα αυτή τη φάση ανάκαμψης. Μιλάμε ακόμα για λίγο, οπότε δεν θα θέλαμε να βάλουμε στόχο. Η ανάκαμψη πηγαίνει καλά. Έχουμε προγραμματίσει κάποιες εργασίες προσομοίωσης πριν από την επιστροφή. Νομίζω ότι από τη δική μας πλευρά και από την πλευρά του, δεν υπάρχει βιασύνη να τον φέρουμε πίσω πολύ νωρίς. Το χειρότερο πράγμα θα ήταν να επιστρέψει πριν θεραπευτεί σωστά και δημιουργήσει προβλήματα», εξήγησε ο Έντολς.//ΦΚ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ