ertnews.gr

Ισπανία (2η αγωνιστική): Κυνηγούν την πρώτη τους νίκη οι “Μπλαουγκράνα” | Ντέρμπι στη Μαδρίτη

21/08 - 13:47

ASSOCIATED PRESS

Η δεύτερη αγωνιστική της Λα Λίγκα συνεχίζεται σήμερα (21/08) με τρεις σπουδαίες αναμετρήσεις, εκ των οποίων αυτή “Στάδιο Μετροπολιτάνο” τραβάει περισσότερο τα βλέμματα.

Το ισπανικό πρωτάθλημα βρίσκεται στις επάλξεις από την προηγούμενη εβδομάδα και σήμερα (21/08) η αγωνιστική δράση της συνεχίζεται με τρία ματς. Το πρώτο χρονικά είναι στις 18:30 από το “Σαν Μαμές” ανάμεσα στην Μπιλμπάο και τη Βαλένθια. Στη συνέχεια και στις 20:30, η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ σε μια σπουδαία αναμέτρηση και τέλος το σημερινό πρόγραμμα του ισπανικού πρωταθλήματος “κλείνει” με το παιχνίδι της Ρεάλ Σοσιεδάδ κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βαλένθια 18:30 

Τα “λιοντάρια” ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στο φετινό ισπανικό πρωτάθλημα μετά την ισοπαλία (0-0) της πρεμιέρας με τη Μαγιόρκα. Σε ρυθμούς προπονήσεων για τους γηπεδούχους μπήκαν οι Ινίγο Μαρτίνεθ, Μπαλενθιάγκα, αλλά και Αγκιρεθάμπαλα.

Οι “νυχτερίδες” ξεκίνησαν ζεστά στην πρεμιέρα επικρατώντας με 1-0 της Χιρόνα και σήμερα θέλουν να συνεχίσουν τις θετικές εμφανίσεις. Στο αγωνιστικό κομμάτι, τα προβλήματά τους ξεπέρασαν ο στόπερ Γκαμπριέλ Παουλίστα και ο επιθετικός Μαρκος Αντρέ, ενώ ο Κομέρτ και ο αριστερός μπακ Γκαγιά δεν υπολογίζονται από τον Γκατούζο.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Βιγιαρεάλ 20:30

Οι δυο ομάδες προέρχονται από νικηφόρα πρεμιέρα στο πρωτάθλημα και θέλουν να συνεχίσουν με αυτόν τον τρόπο. Οι “ροχιμπλάνκος” θα παραταχθούν χωρίς τους Αρίας και Μάρκος Πάουλο, ενώ σε ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψαν οι Χιμένες και Φελίπε.

Από την άλλη μεριά, τα “κίτρινα υποβρύχια” έχουν παραπάνω κούραση λόγω της αναμέτρησής τους για το Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ κόντρα στη Χάιντουκ Σπλιτ, όπου επικράτησαν με 4-2, ωστόσο θέλουν να συνεχίσουν με θετικό πρόσωπο στο εγχώριο πρωτάθλημά τους. Στο αγωνιστικό κομμάτι, συνεχίζουν εκτός λόγω τραυματισμών ο αριστερός μπακ Αλμπέρτο Μορένο, ο μέσος Τριγκέρος και ο φορ Ντανζούμα, ενώ επανέρχονται στη δράση οι Καπουέ και Φόιτ.

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα 23:00

Μετά την εκτός έδρας νίκη της κόντρα στην Κάντιθ, η Ρεάλ Σοσιεδάδ θέλει να υπερασπιστεί το “σπίτι” της κόντρα στην Μπαρτσελόνα, η οποία ψάχνει αντίδραση. Οι γηπεδούχοι θα έχουν κανονικά στη διάθεσή τούς Μικέλ Μερίνο, Ιγιαραμέντι και Θουμπιμέντι, οι οποίοι ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που είχαν μέσα στην εβδομάδα. Αντιθέτως, με μόλις μία προπόνηση δεν προλαβαίνει ο Άλεξ Σόλα, ενώ εκτός παραμένουν οι Ντιέγκο Ρίκο, Κάρλος Φερνάντεθ, Οϊαρθάμπαλ και Μερκελάνθ.

Οι “Μπλαουγκράνα” δεν κατάφεραν να σκοράρουν στην πρεμιέρα της φετινής Λα Λίγκα και απέσπασαν ισοπαλία (0-0) με τη Ράγιο Βαγεκάνο. Σήμερα (21/08) ψάχνουν την πρώτη τους νίκη, με τον Μπουσκέτς να είναι τιμωρημένος. Ο Τσάβι όπως όλα δείχνουν δεν θα πραγματοποιήσει κάποια άλλη αλλαγή στο αρχικό σχήμα των Καταλανών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 19 Αυγούστου

Εσπανιόλ – Ράγιο Βαγιεκάνο 0-2

Σεβίλλη – Βαγιαδολίδ 1-1

Σάββατο 20 Αυγούστου

18:30 Οσασούνα – Κάντιθ 2-0

20:30 Μαγιόρκα – Μπέτις 1-2

23:00 Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-4

Κυριακή 21 Αυγούστου 

18:30 Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βαλένθια

20:30 Ατλέτικο Μαδρίτης – Βιγιαρεάλ 

23:00 Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα 

Δευτέρα 22 Αυγούστου

21:00 Έλτσε – Αλμερία 

23:00 Χιρόνα – Χετάφε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version