Βρούτσης και Μαυρωτάς συνεχάρησαν την Πλατανιώτη

Τόσο ο αναπληρωτής υπουργός αθλητισμού, όσο και ο γενικός γραμματέας αθλητισμού, έδωσαν τα συγχαρητήριά τους στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου της Ντόχα.

«Πανηγυρίζουμε το πρώτο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στην καλλιτεχνική κολύμβηση σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!», αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα “Χ”, με αφορμή τη μεγάλη επιτυχία της Ευαγγελίας Πλατανιώτη στη Ντόχα. «Η καταπληκτική Ευαγγελία Πλατανιώτη κατέκτησε την κορυφή του κόσμου και μας έκανε περήφανους! Ευαγγελία, σε ευχαριστούμε. Πάμε γερά για το “Παρίσι 2024”!», καταλήγει ο κ. Βρούτσης στο συγχαρητήριο μήνυμά του.

«Για πολλά χρόνια πρωταγωνιστούσε, σήμερα κατέκτησε την κορυφή του κόσμου. Μπράβο Ευαγγελία, η σκληρή δουλειά και η επιμονή στο τέλος σε ανταμείβουν! Χρυσό ποδαρικό για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στη Ντόχα», επισημαίνει με τη σειρά του ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς.//Α.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ