Βλάχος: «Δείξαμε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας» (video)

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, μίλησε αμέσως μετά την μεγάλη πρόκριση της Εθνικής στον ημιτελικό του Παγκοσμίου δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες του.

Ο Θοδωρής Βλάχος μίλησε αμέσως μετά την αναμέτρηση της Εθνικής μας ομάδα κόντρα στο Μαυροβούνιο και την επικράτηση με 10-9, που της έδωσε την πρόκριση στους “4” του Παγκοσμίου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

«Συγχαρητήρια στα παιδιά. Ήταν αυτοί που περιμένουν οι ίδιοι, εγώ αλλά και όλοι εσείς. Έδειξαν τρομερό χαρακτήρα, έβγαλαν τρομερές άμυνες και άντεξαν στην πίεση του Μαυροβουνίου. Δείξαμε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας. Ένας προημιτελικός είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι μέχρι το επόμενο. Ο αρχικός στόχος ήταν η πρώτη θέση στο γκρουπ, μετά η νίκη στον προημιτελικό και τώρα έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε αυτό που θέλουμε.

Βάλαμε δύο γκολ μετά από τρομερή συνεργασία τριών παικτών. Η άμυνα του Μαυροβουνίου ήταν πολύ καλή, συμβαίνει να μην έχεις πολύ καλά ποσοστά στον παίκτη παραπάνω. Όμως βάλαμε το νικητήριο γκολ με παίκτη παραπάνω. Τώρα ηρεμία, συγκέντρωση και περιμένουμε τον αντίπαλό μας. Δεν έχουμε καμία προτίμηση σε αντίπαλο, θέλουμε την Ελλάδα όπως σήμερα και ακόμη καλύτερη».//Μ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ