Τρίτη θέση στο Ντίσελντορφ ο Γκιώνης

Τρίτη θέση στο Ντίσελντορφ ο Γκιώνης

Παρά την ήττα του με 4-3 στο τέλος από τον Ντμίτρι Οβτσάροφ, ο Έλληνας αθλητής πανηγύρισε μια σπουδαία διάκριση στο “World Table Tennis Feeder”, που διεξάγεται στη Γερμανία.

Την τρίτη θέση κατέκτησε ο Παναγιώτης Γκιώνης στο World Table Tennis Feeder“, της Γερμανίας, που ολοκληρώνεται το απόγευμα της Παρασκευής 25/11 στο Ντίσελντορφ.

Το μεσημέρι έδωσε συγκλονιστικό ημιτελικό με το πρώτο φαβορί του τουρνουά, τον τεράστιο Ντμίτρι Οβτσάροφ, κάποια στιγμή πήρε και το προβάδισμα με 3-2 σετ, αλλά στο τέλος λύγισε με 4-3. Είναι αποκλεισμός, που σε καμιά περίπτωση δεν φέρνει κατήφεια για τον κορυφαίο εκπρόσωπο της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης, γιατί έφτασε σε επιτυχία μόλις έναν μήνα μετά την επιστροφή του από τον γνωστό τραυματισμό στο πόδι και επειδή διεκδίκησε στα ίσια τη νίκη απέναντι στο νούμερο 9 της παγκόσμιας κατάταξης, έναν αθλητή με σπουδαίες διακρίσεις σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις.

Ο Γκιώνης αποκλείστηκε με ψηλά το κεφάλι, αλλά έκανε σαφές με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του ότι ξαναβρίσκει σιγά-σιγά το πραγματικό αγωνιστικό του πρόσωπο. Δίπλα του στο κοουτσάρισμα είχε και σε αυτό το event τον ομοσπονδιακό προπονητή Κώστα Βατσακλή.//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ