Τρίτη ήττα για τη Γλυφάδα

Την τρίτη ήττα της σε ισάριθμα παιχνίδια, στον Α’ όμιλο του Euro Cup γυναικών στην υδατοσφαίριση, γνώρισε η Γλυφάδα.

Το συγκρότημα του Αργύρη Θεοδωρόπουλου έχασε 8-7 από την Πάντοβα στην Ιταλία, έμεινε χωρίς βαθμό και πλέον οι ελπίδες του για πρόκριση στο Final-4 σχεδόν εκμηδενίστηκαν.

Ο ΑΝΟΓ δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το καλό του ξεκίνημα, που τον έφερε να προηγείται 4-1 μετά από 11 αγωνιστικά λεπτά. Η ελληνική ομάδα έμεινε στη συνέχεια “άσφαιρη” για 16,5 λεπτά και η Πάντοβα πέτυχε στο διάστημα αυτό έξι αναπάντητα γκολ, για να πάρει προβάδισμα 7-4. Η Γρηγοροπούλου μείωσε, όμως η Γλυφάδα έχασε επίθεση με δύο παίκτριες παραπάνω και δεν κατάφερε να πλησιάσει σε απόσταση “βολής”, παρά μόνο στο τέλος του ματς, όταν και πάλι η Γρηγοροπούλου διαμόρφωσε το τελικό 8-7.

Να σημειωθεί ότι στο τελευταίο οκτάλεπτο υπήρξε διακοπή περίπου 15 λεπτών, λόγω τεχνικού προβλήματος στο κολυμβητήριο της Πάντοβα.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-3, 4-0, 1-3

Πάντοβα (Στέφανο Ποστερίβο): Τεάνι, Μπατσέλε, Κασάρα 2, Σάαπ, Κεϊρόλο 2, Κασόν, Μίλο 2, Γιαάκομπι, Προϊέτι, Μετζιάτο 2, Ντέλι Γκουάντι, Γκριγκολόν, Ποτσάνι

ΑΝΟ Γλυφάδα (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Καρύτσα, Νίνου 1, Μουστακαρία, Λούδη, Γρηγοροπούλου 3, Ρουμελιώτη, Κανελλοπούλου, Φράνκε, Ο΄Ράιλι, Φουντωτού 3, Πιοβάν, Κουρέτα, Τσιάρα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ