Το πρόγραμμα των πλέι οφ

 

Η Ελληνική Ομοσπονδία Χάντμπολ ανακοίνωσε το “καλεντάρι” της τελικής φάσης του πρωταθλήματος τόσο της Handball Premier, όσο και της Α1 Γυναικών. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των πλέι οφ στην Handball Premier, που αρχίζουν το προσεχές Σαββατοκύριακο:

Σάββατο 1η Απριλίου
Ολυμπιακός ΣΦΠ/Ομιλος Ξυνή- ΠΑΟΚ

Τετάρτη 5 Απριλίου
ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή
ΑΕΚ- Διομήδης Άργους

8-9 Απριλίου
Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή- ΠΑΟΚ (αν χρειαστεί)

Κυριακή 9 Απριλίου
Διομήδης Άργους- ΑΕΚ

Τετάρτη 12 Απριλίου
ΑΕΚ- Διομήδης Άργους (αν χρειαστεί)

*Η σειρά των αγώνων ΑΕΚ- Διομήδης καταρτίστηκε με βάση τη διαθεσιμότητα της έδρας της ΑΕΚ (ΟΑΚΑ), και τη σύμφωνη γνώμη των δύο σωματείων.

Στη συνέχεια το πρωτάθλημα θα διακοπεί λόγω Πάσχα και υποχρεώσεων (26/4 με Κροατία, 30/4 με Ολλανδία) της Εθνικής Ανδρών στα προκριματικά του EURO 2024. Θα ακολουθήσει η διεξαγωγή του Final Four του Κυπέλλου Ανδρών το Σαββατοκύριακο 6-7 Μαΐου και στη συνέχεια θα διεξαχθούν οι τελικοί με τον πρώτο τελικό να έχει προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο 13-14 Μαΐου. Το ακριβές πρόγραμμα των τελικών θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Α1 Γυναικών

Ο ΟΦΝ Ιωνίας προκρίθηκε στον τελικό με 2-0 νίκες απέναντι στην Αναγέννηση Άρτας. Σήμερα (29/03) στις 19:00 στο “Σπίτι του Χάντμπολ” ΠΑΟΚ και ΑΕΣΧ Πυλαίας θα διεκδικήσουν το δεύτερο εισιτήριο του τελικού με τη σειρά να βρίσκεται στο 1-1. Στη συνέχεια το πρωτάθλημα διακόπτεται λόγω υποχρεώσεων (πλέι οφ Παγκοσμίου 2023 με Γερμανία 9 και 12 Απριλίου) της Εθνικής Γυναικών και του Πάσχα, ενώ αρχίζει πάλι με τη διεξαγωγή των τελικών ως ακολούθως:

Τελικοί Α1 Γυναικών (στις 3 νίκες)
1ος τελικός (ΣΚ 22-23 Απριλίου)
2ος τελικός (Τετάρτη 26 Απριλίου)
3ος τελικός (ΣΚ 29-30 Απριλίου)
4ος τελικός (Τετάρτη 3 Μαΐου) –αν χρειαστεί-
5ος τελικός (Δευτέρα/Τρίτη 8-9 Μαΐου) –αν χρειαστεί-

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ