Το Παλαιό Φάληρο έκοψε τη φόρα του ΝΟ Χίου | Τα Χανιά υπέταξαν τον μαχητικό Νηρέα

Το Παλαιό Φάληρο έκοψε τη φόρα του ΝΟ Χίου | Τα Χανιά υπέταξαν τον μαχητικό Νηρέα

Ο ΑΟΠΦ σταμάτησε το σερί της νησιωτικής ομάδας, επικρατώντας με 10-7, ενώ παράλληλα οι Κρητικοί επιβλήθηκαν με 11-8 επί της ομάδας από το Χαλάνδρι για την 4η Αγωνιστική του G2 στην Α1 Πόλο Ανδρών. 

Στο Ρέστειο κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου σταμάτησε το νικηφόρο σερί του ΝΟ Χίου στη Β’ φάση του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών Πόλο. Για την 4η αγωνιστική του γκρουπ G2, οι Φαληριώτες του Αργύρη Θεοδωρόπουλου επιβλήθηκαν με 10-7 επί της ομάδας του νησιού της μαστίχας, πετυχαίνοντας δεύτερη σερί νίκη και έφτασαν στους 18 βαθμούς.

Οι Χιώτες του Γιώργου Ντόσκα περιμένουν τα υπόλοιπα σημερινά παιχνίδια, από τα αποτελέσματα των οποίων αναμένεται να τους στερήσουν την πρωτιά στη βαθμολογία του G2 (έχουν 22 β.).

Η ομάδα του Θεοδωρόπουλου ήταν απολύτως κυρίαρχη σε όλους τους τομείς από το ξεκίνημα, προηγήθηκε με 4-0 και 8-3 και έφτασε στην άνετη νίκη.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΝΟ ΧΙΟΥ 10-7

Οκτάλεπτα: 4-0, 1-2, 3-1, 2-4.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Γαλανίδης, Κόκκινος 1, Θαλασσινός, Κόχειλας, Κουρλιάφτης 1, Τοτ 2, Παπαδόπουλος Γ., Ραντούλοβιτς 3, Μαυράκης, Πικρίδας, Κούκουνας 2, Καλής 1, Παρτσόγλου, Μάμος, Αποστολάκος.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Γουλφ, Μιμίδης, Παππάς 2, Χαλατζιάν 2, Καρακάσης, Κανδιόγλου, Τζώρτζης, Παζαΐτης, Χατζηστεφάνου, Βέκκος 1, Γαβαλάς Ι., Καραβάς, Μαρουλάς 1, Αμπάζης 1.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Σπανούδης

Τρεις πολύτιμους βαθμούς στο τέλος του πρώτου γύρου της Β’ Φάσης της Α1 πόλο Ανδρών πρόσθεσε στην συγκομιδή του ο ΝΟ Χανίων. Η ομάδα του Μάνθου Βουλγαράκη επιβλήθηκε με 11-8 επί του Νηρέα Χαλανδρίου του Γιώργου Ιντζέ για την 4η Αγωνιστική του G2, στο κολύμβητήριο της κρητικής πόλης.

Ο Νηρέας το πάλεψε, αλλά ο ΝΟ Χανίων παρουσιάστηκε πιο ψύχραιμος στα κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης, εξασφάλισε μια καλή διαφορά στο 3ο οκτάλεπτο την οποία και διατήρησε μέχρι το τέλος, για το 11-8. Ο ΝΟΧ φτάνει αισίως τους 21 βαθμούς και προετοιμάζεται για τον δεύτερο γύρο των αναμετρήσεων της Β΄ Φάσης, θέλοντας προφανώς να αποφύγει τα πλέι-άουτ, με τον Νηρέα να δείχνει ένα μαχητικό πρόσωπο σε μια δύσκολη έδρα, παραμένοντας ωστόσο στους 2β.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 11-8

Οκτάλεπτα: 3-3, 3-2, 3-2, 2-1.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Μάνθος Βουλγαράκης): Λεβεντάκης, Παππάς, Πολύζος, Μητράκης, Αγιωργούσης 2, Μπατάκης, Αποστολάκης 2, Χαριτάκης 1, Ντα Σίλβα, Σολεϊμάνιπακ 1, Σπάχιτς 3, Μαζοκοπάκης 1, Πάολο Σαχού, Μαραγκουδάκης, Χατζηκυριακάκης 1.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Γιώργος Ιντζές): Καζάκος, Μπερτόλης, Παπαδημητρίου 4, Χριστοφορίδης 1, Κουρμελές Γ., Μαυρωτάς Λ., Κουρμελές Β., Πανταζόπουλος 3, Στυλιανάκης, Τσιρώνης, Νεγκίζ, Μανδαλιός.

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Χατζηγούλας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ