Το μήνυμα και τα συγχαρητήρια του Πετρούνια

Ο “Βασιλιάς” των κρίκων εξασφάλισε την παρουσία του στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και με ανάρτηση στα σόσιαλ μίντια, θέλησε να μιλήσει για την εμφάνισή του.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μίλησε για την εμφάνισή του στον προκριματικό της διοργάνωσης, που όπως τόνισε έκανε λάθη, έδωσε τα συγχαρητήριά του στη σύζυγό του Βασιλική Μιλλούση για την επιστροφή της, ενώ σχολίασε και όλη την Ελληνική αποστολή.

Αναλυτικά το ποστάρισμα του Λευτέρη Πετρούνια: 

«Ο στόχος στον προκριματικό επετεύχθη! Δεν κατάφερα να αποφύγω κάποια λάθη και σίγουρα οι τελευταίες δύο εβδομάδες χωρίς προπόνηση λόγω μικροενοχλήσεων δεν βοήθησαν σε αυτό με αποτέλεσμα η εμφάνισή να είναι μακριά από αυτό που μπορώ να πετύχω!

Το Μεγάλο Σάββατο στις 15:00 στην ΕΡΤ ξεκινάει ο τελικός των Κρίκων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Τουρκίας και θα χρησιμοποιήσω όση εμπειρία διαθέτω για να έρθει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα !

Πάμε Δυνατά για ακόμη μια φορά!»

Επίσης, αποθέωσε τη σύζυγό του Βασιλική Μιλλούση για την επιστροφή της:
«Είμαι τόσο περήφανος για την μαμά μας που βγαίνει με χαμόγελο και χάρη! Φεύγεις από την πρώτη σου συμμετοχή, έχοντας τον σεβασμό όλων»

Το μήνυμα και τα συγχαρητήρια του Πετρούνια

Ενώ για την Ελληνική αποστολή έγραψε: «Επίσης θέλω να πω συγχαρητήρια σε αυτή τη φοβερή ομάδα! Τα παιδιά έχουν φοβερές δυνατότητες και είμαι περήφανος για όλους, έναν προς έναν! Η επιτυχία καθορίζεται από πολλούς παράγοντες οι οποίοι σε εμάς λείπουν! Ομως ο κάθε αθλητής έχει τη δική του ιστορία κι εγώ την γνωρίζω και γι’ αυτό δηλώνω περήφανος για όλους τους!».//

Το μήνυμα και τα συγχαρητήρια του Πετρούνια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ