Σύνοψη του 10ου MyKTEO Φθινοπωρινού Ράλλυ για τους Κεχαγιά-Κουζιώνη

 

Η On Sale Rally Team και το πλήρωμά της, ολοκλήρωσαν την πορεία τους στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος 2023 με το Skoda Fabia Rally2 evo, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση του 10ου MyKTEO Φθινοπωρινού Ράλλυ.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος 2023 ολοκληρώθηκε κατά τη διάρκεια του διημέρου 30 Σεπτεμβρίου-1 Οκτωβρίου με το 10ο MyΚΤΕΟ Φθινοπωρινό Ράλλυ, που διοργανώθηκε από το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΣΜΑ) έχοντας ως επίκεντρο την Ιτέα Φωκίδας.

Οι Γιώργος Κεχαγιάς-Χρήστος Κουζιώνης και η On Sale Rally Team ήταν για ακόμη μια φορά παρόντες, ώστε να ολοκληρώσουν την φετινή τους παρουσία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος, με το Skoda Fabia Rally2 evo.

Η εξέλιξη του 10ου MyKTEO Φθινοπωρινού Ράλλυ

Το πρόγραμμα του 4oυ γύρου του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος περιλάμβανε 5 ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 76,44 αγωνιστικών χιλιομέτρων.

Οι ειδικές διαδρομές «Αγία Ευθυμία» (10,04 χλμ.) και «Καρούτες» (21,04 χλμ.) διεξήχθησαν από δύο φορές, ενώ ο επίλογος της ημέρας γράφτηκε με την ειδική διαδρομή «Άμφισσα» (14,28 χλμ.), η οποία αποτέλεσε και την Power Stage του ράλλυ.

Όπως σε κάθε αγώνα φέτος, οι Γιώργος Κεχαγιάς-Χρήστος Κουζιώνης ήταν μεταξύ των πρωταγωνιστών και ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης.

Το πλήρωμα σημείωσε τον δεύτερο χρόνο σε όλες τις ειδικές διαδρομές του αγώνα, παρόλο που ο ρυθμός του οριοθετήθηκε εξαρχής από ένα ηλεκτρικό πρόβλημα στον κινητήρα, το οποίο δεν ήταν εφικτό να διορθωθεί κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Μετά από τον τερματισμό στο 10ο MyKTEO Φθινοπωρινό Ράλλυ, οι Γιώργος Κεχαγιάς και Χρήστος Κουζιώνης κατέλαβαν τη δεύτερη θέση στην βαθμολογία του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος 2023, αντίστοιχα.

Δηλώσεις

Νίκος Κωνσταντόπουλος (Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου On Sale)

«Το 10ο MyKTEO Φθινοπωρινό Ράλλυ έριξε την αυλαία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος, θεσμό που ως ομάδα ακολουθήσαμε από την αρχή. Η δεύτερη θέση στον συγκεκριμένο αγώνα είναι ένα θετικό αποτέλεσμα, με το οποίο ολοκληρώνεται μια εποικοδομητική σεζόν, κατά τη διάρκεια της οποίας ξεχωρίζουν ακόμη η συμμετοχή στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις και η στοχευμένη εκπαίδευση του πληρώματος, από τους Ιταλούς Πρωταθλητές Andrea Crugnola και Simone Campedelli».

Γιώργος Κεχαγιάς

«Ο αγώνας ήταν δύσκολος, με σκληρές αλλά ωραίες ειδικές διαδρομές. Λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίσαμε δε μπορέσαμε να ευχαριστηθούμε όσο θα θέλαμε, όμως ακόμη και έτσι δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε να πραγματοποιήσουμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση».

Χρήστος Κουζιώνης

«Ακόμη ένας αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος ολοκληρώθηκε. Εμείς προσπαθήσαμε για το καλύτερο, ιδιαίτερα με βάση και το πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε. Είμαι πολύ χαρούμενος για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης τόσο στον αγώνα όσο και στο Πρωτάθλημα».//Γ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ