Στον ημιτελικό ο Κουγιουμτσίδης | Aποκλείστηκε ο Πιλίδης

Στον ημιτελικό ο Κουγιουμτσίδης | Aποκλείστηκε ο Πιλίδης

Aσταμάτητος είναι στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης, που νίκησε 5-3 τον Αχμάντα Μαγκομέντοφ από τη Βόρεια Μακεδονία, για να πανηγυρίσει την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Αντίθετα, ο Γιωρίκας Πιλίδης ηττήθηκε στον πρώτο του αγώνα και αποκλείστηκε.

Αγκαλιά με ένα μετάλλιο βρίσκεται ο πρωταθλητής των 79 κιλών στην ελευθέρα πάλη, Γιώργος Κουγιουμτσίδης, ο οποίος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης που διεξάγεται στο Ζάγκρεμπ είναι ασταμάτητος και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Μετά από μία μεγάλη “μάχη” στα προημιτελικά της κατηγορίας των 79 κιλών στην ελευθέρα πάλη, ο Κουγιουμτσίδης κατάφερε να φθάσει στη νίκη (5-3) επί του Αχμάντα Μαγκομέντοφ και βρίσκεται πια μία “ανάσα” από το βάθρο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής θα αντιμετωπίσει σήμερα (17/04) μετά τις 19:30, τον Αρμένιο, Αρμάν Αβεγκιάν, με τον νικητή να προκρίνεται στον τελικό, εξασφαλίζοντας και ένα μετάλλιο.

Αντίθετα ο Γιωρίκας Πιλίδης (65 κιλά), ο οποίος επέστρεψε έπειτα από μεγάλο διάστημα απουσίας, γνώρισε την ήττα με 5-0 και αποκλείστηκε από τον Αλβανό, χάλκινο στο προηγούμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, Ισλάμ Ντουντάεφ.//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ