Στο “τιμόνι” του Παλαιού Φαλήρου ο Βαμβακάρης

 

Ο ΑΟΠΦ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον έμπειρο, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Αργύρη Θεοδωρόπουλο τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών Πόλο. 

Ο σύλλογος του Παλαιού Φαλήρου ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κώστα Βαμβακάρη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών Πόλο.

Ο έμπειρος τεχνικός θα είναι ο αντικαταστάτης του Αργύρη Θεοδωρόπουλου και θα προσπαθήσει να πετύχει τους στόχους της ομάδας. Ο Βαμβακάρης έχει εργαστεί και για μία τετραετία στην Αίγυπτο, όπου εργάστηκε τόσο στην εθνική ομάδα της χώρας, όσο και στην Αλ Αχλί, ενώ ο τελευταίος σταθμός του ήταν η γυναικεία ομάδα του Εθνικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παλαιού Φαλήρου:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Π. Φαλήρου ανακοινώνει ότι το τμήμα υδατοσφαίρισης θα συνεχίσει με προοπτική και όραμα την επόμενη αθλητική χρονιά, στην κατηγορία των ανδρών της Α1 εθνικής κατηγορίας, με τεχνικό διευθυντή του τμήματος και επικεφαλής της ανδρικής του ομάδας τον Κώστα Βαμβακάρη, έναν ιδιαίτερα καταξιωμένο και έμπειρο προπονητή, απόφοιτο ΤΕΦΑΑ, με πλούσιο, πολυετές και ουσιαστικό προπονητικό έργο στον χώρο της υδατοσφαίρισης στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Έχει διαγράψει σπουδαία προπονητική καριέρα, έχοντας εργαστεί ως Ομοσπονδιακός τεχνικός στην εθνική ομάδα ανδρών της Ελλάδας, στην εθνική γυναικών της Μεγάλης Βρετανίας με μεγάλη επιτυχία, ενώ το διεθνές ταξίδι του συνεχίστηκε στην τουρκική Ανταλάρ. Εν συνεχεία, ο έμπειρος προπονητής επέστρεψε στην Ελλάδα για τον Εθνικό Πειραιά, με τον οποίο συμμετείχε στα ευρωπαϊκά κύπελλα, και τελευταίος του σταθμός πριν τον Α.Ο.Π Φαλήρου ήταν αρχικά η εθνική ομάδα ανδρών της Αιγύπτου, αλλά και ο αιγυπτιακός σύλλογος της Αλ Αχλί, στον οποίο είχε σημαντικό ρόλο ως τεχνικός διευθυντής και προπονητής στις ακαδημίες της ομάδας.

Ο Κώστας Βαμβακάρης και το έμψυχο δυναμικό του τμήματος, με την αμέριστη στήριξη του Δ.Σ, θα επιχειρήσουν την ενίσχυση και καλύτερη οργάνωση του τμήματος με έμφαση στις υποδομές και προσήλωση στις αρχές του ερασιτεχνικού, ποιοτικού και οργανωμένου αθλητισμού».//Γ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ