Στο μίτινγκ “Καμίλ Μουφά” της Νίκαιας οι Χρήστου και Σίσκος

Με το μίτινγκ “Καμίλ Μουφά” στη Νίκαια, το οποίο είναι αφιερωμένο στη μνήμη της αδικοχαμένης Γαλλίδας Ολυμπιονίκη, συνεχίζεται η σειρά διεθνών αγώνων της γαλλικής ομοσπονδίας κολύμβησης, η οποία κορυφώνεται με τον τελικό (“Giant Open”) του Παρισιού, το Σαββατοκύριακο 18-19 Μαρτίου.

Στο διήμερο (15-16/3) μίτινγκ της Νις θα γίνουν τα υπόλοιπα μισά αγωνίσματα, αυτά δηλαδή που δεν έγιναν στον πρώτο “σταθμό”, στη Μασσαλία, και από ελληνικής πλευράς θα συμμετάσχουν ο Απόστολος Χρήστου (50μ. και 200μ. ύπτιο) και ο Απόστολος Σίσκος (200μ. ύπτιο, 200μ. πεταλούδα). Αμφότεροι αναμένεται να μεταβούν στη συνέχεια στο Παρίσι για τον τελικό της σειράς, όπου πλέον οι χρόνοι υπολογίζονται για την επίτευξη ορίων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Κυριακή (12/3) στη Μασσαλία, ο Χρήστου πρώτευσε στα 100μ. ύπτιο με 53.72, επίδοση καλύτερη από το όριο για το “Παρίσι 2024“. Στον ίδιο αγώνα μετείχε και ο Κριστιάν Γκολομέεβ (50μ. ελεύθερο), ο οποίος όμως επέστρεψε στην Ελλάδα και ετοιμάζεται να αναχωρήσει για προετοιμασία στο Ερζερούμ της Τουρκίας.//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ